Psiho – logica era ramura care, până la greci, în anii 300 ÎHR, se ocupa cu studiul artei de a crea voința permanentă în om, prin care starea sufletească se manifesta prin om în relație cu ordinea și armonia cosmică.
Psiho-logica de azi, ca ramura contemporană, se ocupă de rezolvarea deficiențelor de comportament, al recuperării unor trăsături și de creare a unei atitudini benefice contextului dorit de om, pentru un rezultat eficient.
Dacă prima se ocupa de bunăstarea interioară a omului, indiferent de context, azi, cea de-a doua se ocupă de bunăstarea interioară doar în relație cu evenimentele din jur.
Puterea minții umane nu are legătură cu psihologia. Psiho-logia este ramura care se ocupă de comportamentul adecvat contextului interior și exterior, iar puterea minții umane este o extra-capacitate dezvoltată, repetată și, astfel, introdusă în activitatea psihică, ca un instrument de influențare a unui altui om, obiect sau experiență.
Una dintre aceste puteri se dezvoltă rar, la unii fără participarea și voința lor proprie, ca un dar oferit, cum este telepatia, observată atunci când te gândești la cineva, și acel cineva te sună în acel moment.
O altă putere mentală este dorința ca altul să facă ceva, fără cuvintele pe care i le poți adresa verbal. O altă putere este să poți „vedea” sau „simți” ce i se va întâmpla aproapelui tău.
Aceste puteri, numite în știință ca „transmitere de gânduri la distanță” sau telepatie, „influențarea unor fenomene pur fizice (spațiu sau timp)” sau telechinezie, „percepția unor informații a altui om în timp real sau despre viitorul său” sau clarviziune, cât și multe altele, sunt considerate de lumea modernă pseudoștiințe, pentru că nu furnizează la bază dovezi ale existenței lor.
Acestea nu se promovează în public sau la masă, din cauza naturii lor paranormale, prin care oamenii nu ar putea, datorită lipsei lor de pregătire, să le conducă spre efecte benefice lor sau unui colectiv.
Totuși, putem observa că unii oameni care ne conduc în diferite contexte birocratice sau care ne direcționează spre diferite programe de atitudine sau comportament, ca șefii noștri, au ceva în plus. În ale lor decizii stă, uneori, ascultarea noastră. Un astfel de comportament hipnotic acceptat, nu este unul invaziv, ci unul pertinent, în care facem liniștiți, uitând uneori logica interioară, ce ni se spune.
Conducătorii, liderii, profesorii, directorii, guvernatorii, președinții și orice altă categorie care este factor de decizie în societate, o cultură sau comunitate, au ceva în plus. Prin forța și energia generată de ei, lumea primește, ascultă și execută cele hotărâte.
Luni, 15 noiembrie, ora 21.00 – 22.30, vom avea un webinar unic în relație cu aceste puteri mentale și psihologice interioare, dar în capacitatea nativă și neexplorată a omului.
Înscriere aici: 10 Legi ale puterii psihologice și mentale
La finalul webinarului, vom avea o meditație pentru întărirea și zidirea acestor 10 legi în interiorul nostru.
Singura condiție de participare la această conferință este strict legată de munca ta în sens benefic și util, spre folos interior sau colectiv, fără a perturba direcțiile și înclinațiile altora.
Dacă, prin bunul tău simț interior, îți poți asuma tare și răspicat în tine, atunci, invitația îți aparține.
Rămâi cu bine!
Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]
Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !
[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]