10 Lucruri pentru care să evităm alimentele din comerț

10 Lucruri pentru care să evităm alimentele din comerț

Probabil ai observat că apropiații noștri și-au modificat ceea ce se numește ”structura lor fizica planetară” de când au început să consume ce este aproape de faimoasele lor reședințe de la oraș. ”Orientarea” lor fizică este uneori incredibil de ”pufoasă”. 

Hai să aflăm de ce!

Nemaiavând acces la mediu, la împământare, la aer curat, la vegetale sau animale crescute în natură, omul ”cu aspect contemporan și artificial mirositor a Gucci”, și-a însușit pe dinăuntru un așa zis mediu prielnic pentru tot felul de microorganisme, multe cu aspect și structură ”vierminoasă”, tocmai din cauza accesului la produsele care îl mențin cât de cât pe o linie de plutire, dar cu o energie scăzută, la viață.

Această ”minunată creatură”, după ”chipul și asemănarea lui Dumnezeu” a ajuns să nu mai depună niciun efort, trudă sau transpirație, nici măcar să își mai pună seara o plantă sau cafea în apă și să o bea caldă dimineață sau peste zi. 

Această lipsă de ”planificare” ”la mintea copiilor”, este justificată de lipsa de structură fizică neuronală, din creierul său.

Confortul este orientat ca omul să aibă totul, la un click sau bloc distanță.

Caută asta pentru a avea timp să lucreze, iar cu banii câștigați să se ocupe de aceleași lucruri, toxice, praf, poluare, zgomot, gudron, nutriție deficitară, chimice, sperând cu toată puterea lui că undeva cândva, va face o vacanță bine meritată pe undeva prin Mauritius, întorcându-se de fapt doar cu cheful făcut și pozele și nu cu o schimbare drastică în favoarea ”organismului său pluricelular”.

Ei bine, astfel de ”potențiali servitori la Creația Divină” au multe trepte de urcat pe scara evoluției lor.

Dar totuși, pentru a organiza un nucleu de oameni, cu aspect dubios, dar cu un interior ”luminat și strălucit”, atunci propun pentru verificare următoarele 10 lucruri pe care nu avem de ce să mergem să luam hrană de la magazin:

 1. Plasticele în care stă lichidul sau hrana are bisfenoli, ftalați și 50.000 de microni de plastic pe Cm 2. Cauți tu efectele și ce sunt aceștia.
 2. Produsele de conservare, ca zahărul, oțetul sau acidul citric, sunt de cea mai joasă și slabă calitate, pentru asigurarea profitului. Toxici pentru corp.
 3. Potențiatorii de aromă, ca monoglutamatul de sodiu, vor exploda celular în mai puțin de 2 secunde. Se găsesc în toate produsele asiatice din multe magazine și restaurante.
 4. Toate produsele care expiră în mai mult de 2 săptămâni, sunt opritoare de hrană și replicare celulară.
 5. Toate produsele cosmetice, au etichetă mare cu ingredientul activ, să zicem Urzică, dar pe spate arată clar că cel mult 2-3 % are Urzică, restul sunt arome și compuși artificiali, care sunt în detrimentul vieții intracelulare. Toxice pentru corp. Intră prin dermă în bariera de sânge.
 6. Cafeaua, oriunde consumată este arsă, prin infuzia căldurii excesivă a apei la 300-400 de grade C, mineralele și uleiurile ei sunt arse și în aer se propagă mirosul, care atrage pe consumatorul lipsit de ”vigilență”.
 7. Utilizarea pesticidelor și nanocompușilor este de 2 feluri: înainte de scoaterea din pământ a legumei sau culegere a fructului, ceea ce se numește legume sau ”fructe foarte proaspete”, și după ce au fost scoase și sunt ”sprayate” pentru aspect și păstrarea prospețimii, cu un fel de ”lipici”, care se simtă ”la mână” și se numesc BIO. Aceste lucruri sunt toxice și otrăvitoare pentru corp.
 8. Toate sucurile de orice fel, au glucide cu ”carul”. Unele au aspartan, altele molecule foarte puternice de zaharuri, care crează dependență și dau o stare de 2 secunde de plăcere gustativă, după care începe în corp ”haosul” și declinul ”celular”.
 9. Compuși nanotehnologici (ultima invenție în agricultură) care modifică structura pământului în care crește alimentul și ulterior dându-i prospețime sau aspect pentru a fi cumpărat mai repede. Acești compuși sunt a milioana parte dintr-un milimetru și se dau pe culturile unde se cresc fructe sau legume, cât și ulterior în cutiile de transport a lor.
 10. Aproape niciun fel de produs din magazin, nu mai are uleiul propriu. Pentru că dacă l-ar avea, produsul s-ar ”strica” rapid, adică ar fermenta în propriul lichid pentru ca natura să-și urmeze cursul și să formeze forme noi de viață, cum sunt muștele, gâzele sau fluturii.

 

Aceste lucruri sunt doar o parte din tot ce este oferit în marile lanțuri de magazine ale lumii.

Dar totuși pentru cei cu ”speranța vie și activă în ei”, avem o soluție:

Luni 17 Iunie, ora 21.00, vom face un Masterclass Online, pe zoom, partea 2 despre:

Înscriere de aici: Soluții pentru Vindecare, cu Leacuri vechi, Remedii și Elixiruri Tămăduitoare

 

Luni 10 Iunie, a fost prima sesiune, care este disponibilă, atât ea, cât și înregistrările Webinariilor și Masterclass-urilor anterioare, aici:

 1. Youtube Membru Vraci – variantele VIDEO
 2. CursuriVideo.ro – pachetul Vraci sau Acces Instant – variantele VIDEO
 3. Youtube orice Membru & Cursuri Video orice pachet Variantele AUDIO

Te aștept luni 17 iunie, în următoarea sesiune a Masterclass-ului.

Descoperă aici tot ce vom face.

 

Deschide ușa propriei vindecări și nu lăsa pe nimeni să pună în tine, ceea ce tu știi că este bine, sănătos și energizant pentru tine.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0