Realitatea este o construcție – Partea 1

Realitatea este o construcție – Partea 1

Când suntem mici nu putem răspunde la nominalizările altora, când creștem învățăm să o facem. În copilărie oricine ne spune orice, noi luăm ca atare și nu putem judeca pentru ca inima noastră de copil nu știe să judece, doar mintea o facem în clipa în care creștem.

Ne construim realitatea din cuvintele pe care învățăm să le folosim.
Barierele limbajului nostru sunt și barierele realității noastre.

În emisiunea 6TV – HAI PE RACHETĂ de Marți, DE CE REALITATEA ESTE O CONSTRUCȚIE, am expus câteva din modurile în care noi ne putem construi singuri realitatea.

Reacția noastră instinctuală la ce este în jur este modul în care răspundem mecanic la realitate. O nominalizăm, sau judecăm, așa cum am făcut și în situațiile asemănătoare, anterioare.

Reacția normală poate fi observată la cei care sunt trecuți prin experiențe dure ale vieții. Ei au învățat să nu mai judece ce trăiesc. Aceștia sunt mai detașați, mai clari în decizie, mai jucauși, mai amuzanți, mai sensibili, mai altruiști, mai zâmbitori.

Realitatea ta nu este realitatea altora. Tu o poți construi pe a ta în clipa în care aduci un strop de înțelegere la ce se întămplă în jur. În partea 2 a emisiunii voi vorbi despre cum poți răspunde realității așa cum vrei tu cu adevărat, nu așa cum ai fost obișnuit.

Recomandat pentru tine: Înțelegerea și depășirea suferinței unei despărțiri/divorț

Aboneaza-te la canalul meu de YouTube pentru a afla mai multe Secrete!

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Shopping Cart
0