Relatie: 7 Atitudini pentru o Casnicie Fericita!

emisiune luni

Relația este modul de completare al nevoilor interioare.
O relatie este bazată pe programele celor doi, învăluiți de o plapumă invizibilă numită dragoste. Astfel dragostea devine haina cu care oamenii se îmbracă în relație.

Omul în casnicie este ca marinarul pe vas. Cel ce se pregătește teoretic, poate susține practic vasul să treacă cu succes peste furtuni, vânt sau valuri uriașe întâlnite în larg. Astfel cel ce se află în relație are nevoie de o pregătire teoretică pentru ce îl așteaptă, încât să nu îl doboare vânturile vieții.

Orice casnicie are la bază aprobarea faptului că în viață vor întâlni vânt și furtuni. Această responsabilitate este pregătirea celor doi să treacă prin ele. Cine face ce trebuie ajunge la portul dorit, cine nu face, ajunge înapoi în portul de unde a plecat.

În emisiunea de luni seara de la 6Tv, #Haiperacheta, am vorbit despre atitudinile optime pe care omul le are de pregătit spre a fi trăite în relația lui.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

 

Magazin  Cursuri Video

Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0