Sustinerea Vietii prin Alimentatie Nemuritoare

Susținerea Vieții prin Alimentație Nemuritoare
Tot ce găsim în comerț are valoare nutrițională atât de mică, încât ar fi necesar să mâncăm mai mult decât o facem deja pentru a asigura energia și sănătatea organelor.

Din păcate consumerismul nu promovează calitatea, ci cantitatea. Suntem ca niște oi care mâncăm iarba, cât mai aproape de stână. Calitatea se găsește în zonele mai îndepărtate, unde omului îi este lene să caute. Toți cei de la sate, în mod tradițional au păstrat secretele alimentației nespitalicești. Din acest motiv, farmaciile sunt atât de rare în mediul rural.

Omul are nevoie de câteva componente chimice pentru ca reacțiile să se întâmple normal la el în maț. Celula noastră are nevoie de mediu viu în care să traiască. Mediul viu se face prin fermentația organismelor anaerobe, ele au cele mai puține toxine găsite în natură, sunt printre primele apărute pe pământ și trăiesc cel mai mult la noi în corp.

Dietele sunt preocupările vanității, pentru a elucida exteriorului amplasarea corectă a musculaturii pe vâna dreapta de la piciorul stâng. Nicicând nu a fost mai greu omului ca în zilele actuale, în care dietele denaturează individualitatea.

În schimb, alegerea corectă a alimentelor ține doar de efort și decizie. Dieta este ceva prescris, fără înțelegerea completă a purtătorului, alegerea corectă a nutrienților este studiul pe care omul îl face pentru organizarea interiorului său.

În emisiunea de Luni seară de la 6Tv, #Haiperacheta, am vorbit despre ce și cum putem mânca în așa fel încât să ne ajutăm organele să trăiască mult, bine, sănătoase.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

 

Magazin  Cursuri Video

Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0