10 Rezolvari pentru eliminarea grasimii

eliminarea grasimii

Te primesc in echipa oamenilor care vor mai mult de la ei insisi.

Daca mana mea de ajutor uneori e prea dura sau directa, atunci rogu-te iertare, pentru ca asa cum zicea Petrarch: „Sinceritatea este mai importanta decat prietenia¨

Pentru ca vin cu sinceritate spre tine, si dupa cu prietenie, zic ca pot fi util pentru anumite situatii ale vietii tale.

Acum 4 ani am inceput sa investighez si cercetez multe din fenomenele alimentatiei. Punctul de plecare a fost SUA, New York, unde lucrez cu un om de laborator aceste investigatii.

Multe din efectele si reactiile alimentatiei, le-am aratat cand am vorbit despre 10 moduri Cum si De ce ne îngrășăm sau despre Cum ne afecteaza grasimea.

Lucrurile care urmeaza sa le scriu, sunt dorite de mine sa nu le crezi deloc.

Ele pot fi contrare „programelor˝mentale care zidesc obiceiurile tale zilnice.

Putini fac, multi stiu.

Cei multi sunt devotati placerilor alimentare.

Cei putini sunt devotati eliminarii gustului pentru obtinerea nutrientilor. Ca de exemplu obtinerea nutrientilor din drojdia activa, cea umeda la cub.

Vezi acest video cu 5 Metode sa Slabesti Sanatos:

 

  1. Gustul este creat artificial de comercianti ca sa te faca sa mai cumperi.

Cei putini vor intelege, cei multi nu. Gusturile care te ajuta sunt acru si amar.

  1. Alimentele nu se combina cu lichide la masa. Decat daca arunci cate o inghititura – sorbitura, nu bei jumate de pahar.
  1. Consuma dupa fiecare masa 1 lingura de uleiuri naturale de: in, seminte de samburi de caise, dovleac, de susan, canepa, nuca, armurariu, avocado, negrilica
  1. Intareste controlul poftelor. Esti mai puternic decat hormonii tai. Ei vor cere si te vor subjuga cu dorintele lor nesatule. Ca sa nu devii sclavul hormonilor tai, ajuta-te de vointa si auto-control.
  1. Ridica greutati – macar de 3 ori pe saptamana. Ori o galeata cu apa la fantana, ori o haltera, ori pe iubita sauiubitul tau in brate. Arderea rapida de grasimi va fi pe loc.
  1. Taie din carbohidrati. Corpul nu are nevoie de ei decat pentru pofta. Fara: paste, paine din faina alba, patiseria, dulciurile, biscuiti, covrigei.
  1. Evita fructele pentru cateva luni – pe parcursul dorintei de a slabi. Fructele au glucoza si fructoza de care ar trebui sa scapi o perioada.
  1. Vezi sa nu te pacalesti cu indulcitori artificiali. Zaharina, aspartam. Ele sunt produse sintetice care ingreuneaza circulatia sangeului si functionarea corecta a lui.
  1. Treci la post. Macar cele crestine daca nu poti mai multe. Macar 16 h pe zi. Si mananci doar dimineata si seara. Ele sunt regula pentru pastrarea sanatatii. Daca poti si post Negru, atunci suna-ma, iti dau un premiu.
  1. Cauta Glucomannanul. Sunt fibre pe care le iei intr-un pahar de apa. Ele se maresc in tine pana la 200 ori si trag cu ele, spre digestie, grasimea pe care o gasesc in sangele tau.

Grasimea poate fi eliminata cu ajutorul dorintei de crestere a sanatatii.

Daca vrei la bal, si nu la spital, atunci verifica acest articol.

Si pentru ca vreau sa te vad la bal, uite pentru viata ta si acest Training Video Specializat si Dovedit Stiintific despre cum sa slabesti natural si sanatos, intr-un regim armonios.

Shopping Cart
0