Nu-i asa că AZI simți că traiesti?

astronimie

Milioane de ani in urma, cand noi nu existam, civilizatia Atlantida a lasat, fara voie, imperiului Babilonian, cel mai bogat oras cultural din lume, niste descoperiri cosmice cu privire la planetele din sistemul nostru solar.

Anii au trecut si anumiti preoti egipteni, acum 3-4000 de ani in urma, au vizitat Babilon inainte de cucerirea lui in anii 300-200 î.H. de catre perși.

Solon si Pitagora au vizitat Egiptul in anii 500 Î.H. si au preluat o parte din ce mai ramasese din Atlantida. Acestia, sub diferite coduri / legi, cum a fost si Codul lui Hammurabi din Babilon, au lasat anumite moșteniri culturale oamenilor din ziua de azi.

In aceasta perioada a anului, nevand o zi exacta, sarbatorim Paștele, un important eveniment religios si spiritual al oamenilor.

Inainte de Mântuitorul nostru Isus Hristos, aceasta perioada era cunoscuta in astronomia antica drept una in care planetele se așează intr-un anumit mod, in care oamenii simt diferit si se apropie mai mult unii de ceilalti. Era o sarbatoare care deschide mintea, sufletul si inima omului.

Tot prin cunoasterea astronomica actuala stim ca planetele ne influenteaza starile actuale. Cand e Luna plina, suntem mai predispusi sa fim neatenti, cand Marte se misca un grad, devenim mai impulsivi, cand Saturn se indeparteaza un grad devenim mai severi si nemilosi, cand Jupiter e in alta pozitie fata de soare, devenim mai protectori si veseli s.a.m.d.

Astfel, fiecare planeta parcurge in jurul Soarelui anumite cicluri.

Astfel, omul traieste aproximativ 28000 zile, aprox 76-80 de ani.

Femeia are menstruatie la 28 de zile, exact cat Luna parcurge un ciclu in jurul Pamantului.

La 28000 de zile aproximativ dupa ce Omul se naste, vine moartea lui.

Cu Marte dupa 36 de cicluri in jurul Soarelui.

Cu Venus dupa 48 de cicluri in jurul Soarelui.

Asteroizii cei mici, 60 de cicluri.

Saturn si Jupiter aproximativ 72 cicluri (1 ciclu = 378 zile).

Uranus, 76 (369 zile).

Mercur, 240 (1 ciclu = 115 zile) in jurul astrului sau, Soarele.

Luna, 960 de cicluri (28 zile) in jurul astrului sau, Pamantul.

Toate planetele arata integralitatea vietii omenesti.

Descoperim cu uimire ca toate aceste planete s-au intors din nou la aceeasi asezare care a guvernat nasterea noastra.

De Paște, mult prea indragitele noastre planete, care ne ajuta sa existam, sunt puse intr-o ordine care il apropie pe om de Divinitate si invers. Astfel corpul nostru celular, molecular (astral) si electronic (divin) in univers se afla intr-o combinatie mai mare de posibilitati decat in alta perioada a anului.

 

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

 

Magazin  Cursuri Video

Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0