M-am tot gandit la tine

Am stat pe ganduri in ce mod te pot ajuta eu pe tine.

Dupa lungi dezbateri cu mine insumi si urmarind ce fel de evolutie vrei, constat ca esti un om care vrea sa treaca peste suparari, griji, frici si alte iritari care apar, si astfel sa devii tu cel care isi creeaza aripi sa zboare oriunde isi doreste.

Eu sunt aici sa te ajut sa faci aripi si sa nu stai in trecut.. si nici in viitor. Ci sa le creștem cu ce avem acum la indemana.

Scopul meu este sa te sustin in dezvoltarea ta. Iar pentru asta iti cer sa ma ajuti, ca sa stiu si feedbackul tau si ce pot face eu pentru tine MAI EXACT.

Iti dau variante:

  1. Imi scrii la contact@alexandruplesea.ro si imi spui ce nevoi/dorinte proprii ai si nu le poti gestiona.
  2. Imi dai un feeback pe Alexandru Plesea sau Antrenorul Mintii…doar daca ai Facebook, cu ce iti este util si ce ai practicat/verificat.
  3. Intri pe , te poti abona si scrie un comentariu cu ce ai practicat din videourile vazute.
  4. Iti faci timp doua minute sa raspunzi la intrebarile din formularul din acest link

M-am bucurat enorm sa vad calitatea, valorile si crezurile oamenilor cărora ma adresez. Si, in continuare, sunt uimit de faptul ca cei mai multi romani urasc sau trivializeaza țara asta, România.

Eu nu stiu cui sa multumesc ca m-am nascut aici. Asta dupa ce am fost pe toate continentele si mai mult de jumătate din tarile din lume. Avem un soi ales, ca vinul rar, frumos parfumat de dorintele oamenilor sa se desavarseasca. Si tu esti unul din acestia.

Astept feedbackul tau, directia ta sau practica ta verificata si te asigur ca eu ajut doar omul care muncesti cu el insusi. Nu scriu, nu vorbesc si nu pierd timpul cu cei care se lamenteaza, se plang sau bârfesc.

Am strans tot ce este mai bun din tradițiile lumii si le aștern prin condeiul înțelegerii și practicii mele, oferindu-le ție, purtător de străduința și munca interioară ce ești.

Mare drag am pentru tine, om frumos!

Magazin  Cursuri Video

Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0