Povestea denaturării emoțiilor unui om înțelept

A fost odată ca niciodată un om care a avut educația formală ca putere și susținere potrivnică mediului în care acesta a crescut.

Familia lui era foarte bucuroasă că integrarea învățăturilor este conformă cu așteptările lor și că acesta se va descurca mai departe în viață.

Omul nostru s-a desfășurat prin toate calitățile și abilitățile strânse, și-a făcut prieteni, colegi, și-a găsit un scop în jobul primit.

Deminățile strânse la nivel social îl fac fericit și, culmea, îi aduc împlinirea mult dorită, la care nici părinții lui nu visau.

Un lucru, totuși, a rămas nedescoperit, iar acesta își face încet și sigur apariția, odată cu situațiile în care necesitățile îl constrâng pe omul nostru.

Crescând la nivel social, iar demnitățile sale ducându-lnî diferite contexte, omului nostru îi trebuie un lucru pe care nu l-a învățat în scoală și nici în educația ulterioară primită.

Părinții l-au condus spre bune maniere, obligându-l din toate încheieturile să spună La Revedere, Bună Ziua și Mulțumesc oricui. Încă din fragedă pruncie.

L-au învățat programele lor serioase de adulți prin poezii memorate, desene non-sens sau atrocități verbale conflictuale. Întrerupându-i copilului ordinea internă spre ce simte sau vrea să facă. Astfel numesc adulții educație și bune maniere.

Omul nostru, crescând, nefiind lăsat să-și gestioneze singur emoțiile, a ajuns să depindă și să crească cu ale altora.

Puterea lui de imitare a fost mare, iar în cursul timpului nu a reușit determinarea acestora, ci doar copierea lor.

Distragerea de la el însuși a fost oferită de societate, integrându-i acestuia principiile, valorile și interesele ei.

Iar viața acestui om a fost sacrificată pe interesele unei puteri mai mari. El nu a reușit să-și gestioneze momentele de conflict, misiunea sau puterea lui interioară raportată la exterior. El a fost doar folosit de exterior.

Acest om sunt eu. Ești tu. Fiecare în doze și proporții diferite.

Eu am pregătit pentru mine, pentru tine, o conferință pentru integrarea metodelor de control interior, prin emoții.

Luni, 16 noiembrie, ora 21, timp de o oră vom incorpora aceste 6 Tehnici de Gestionare și Determinare Emoțională.

[vcex_button url=”https://www.alexandruplesea.ro/conferinta/” title=”Link de înscriere este aici!” style=”flat” align=”center” color=”purple” size=”large” target=”self” rel=”none”]Link de înscriere este aici![/vcex_button]

 

Mai sunt câteva locuri libere. Participarea este oprită la 100 oameni.

Vom avea și o meditație la final, pentru integrare completă.

Naturalul tău este echilibrul tău. În orice context, cu oricine, oricând și oriunde vrei și alegi să fii.

Abia aștept să ne vedem!

Rămâi cu bine!

Magazin  Cursuri Video

Invita un prieten la AlexandruPlesea.ro

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1647691027835{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0