Salut, sunt Alexandru Pleșea.
Psiholog, Hipnoterapeut, Sociolog, Trainer NLP,
Antreprenor – terapeut in Bucuresti, Romania.
Psihologia e cararea scurta a unei actiuni catre materializarea ei.
Fara ea, omul merge pe cararea mai lunga.
Te voi ajuta sa-ti rezolvi
- traumele și dramele trecutului,
- durere prin pierderea cuiva,
- tulburări obsesiv compulsive
- probleme relaționale și sexuale,
- indeciziile,
- Fobii și frici
- traume din copilarie,
- traume din viețile trecute,
- crezuri negative,
- eliberarea durerilor emoționale,
- sentimente nerezolvate,
- îngrijorări despre viitor,
- eliminarea bagajului vechi emoțional,
- schimbări de părinte pentru copil, schimbări de carieră
Trainer NLP
Lucrez pe Skype si fata in fata la cabinetul psihologic din Bucuresti, pentru urmatoarele transformari:
- Frici, Depresie, Anxietate
- Fobie de zbor, spatii inchise, apa, singuratate, paianjeni, serpi, inaltime, caini, tunete, injectii, bacterii
- Traume copilarie / despartire / divort
- Vicii: fumat, droguri, jocuri noroc, sporturi extreme
- Stima de sine scazuta, Lipsa de initiativa
- Dezechilibru emotional, mental sau fizic
- Atacuri de panica
- Balbaiala, Cosmaruri, Impulsivitate
- Mancatul compulsiv, Relatia dintre stres si boala
- Tulburari de personalitate / sexuale, Ticuri nervoase
Pentru Organizatia / Firma / Afacerea Ta
Program exercitii practice pentru armonia angajatilor, prin: Marirea concentrarii, dezvoltarea atentiei, eliminarea comportamentul grabit, controlul aspectului emotional, accentuarea relatiilor cu partenerii, clienti sau furnizori, marirea satisfactiei si implinirii la locul de munca.
Ce este, de fapt, psihologia?
Psihologia este stiinta mintii, cat si a sufletului omului.
Psyche – este suflet sau spirit. Logos – este explicatie sau studiu.
Ea se ocupa de studiul fenomenelor constiente si inconstiente. Exploreaza comportamentul si procesele mentale, inclusiv perceptia, cunoasterea, atentia, emotia (afectiunea). Inteligenta, fenomenologia, motivatia, functionarea creierului si personalitatea.
Psihologul urmareste intelegerea rolului functiilor mentale in comportamentul individual si social. Exploreaza in acelasi timp procesele fiziologice si biologice care stau la baza functiilor si comportamentelor cognitive.
Psihologia este o lumina indispensabila intelegerii, apropierii si evolutiei umane.
Caderile nervoase, starile fara control, ganduri negre, disconfort din orice?
Da, psihologul trateaza tulburari mentale, stari de anxietate, panica, fobii, cat si multe altele.
Cu totii avem momente cand ne simtim goi si pierduti intr-o lume tot mai superficiala, care asteapta o recompensa imediata. Cand de fapt, o viata sanatoasa, cu sens si spirituala ar trebui sa fie telul existentei umane. Si asta face un psiholog, promoveaza si mentine in tine o viata fizica, mentala si emotionala sanatoasa.
Da, toti oamenii au nevoie la un moment dat de un psiholog!
Chiar si asa, nu toata lumea doreste sa consulte un psiholog.
Cu toate astea, pentru ca esti aici, iti voi prezenta mai departe problemele si simptomele pentru care ai putea avea nevoie de consiliere psihologica
Problemele
Probleme apar atunci cand este o discrepanta intre intre ce faci si ce ti-ar placea sa faci.
Daca poti vorbi despre viata ta in termeni concreti, atunci nu numai ca stii ca ai o problema, dar esti deja pe drumul de a o rezolva.Si probabil ca nu ai nevoie de ajutorul unui psiholog.Uneori, pot aparea complicatii care sa interfereze cu abilitatea ta de a-ti rezolva problemele.
S-ar putea ca in ciuda intentiilor tale de a schimba lucrurile, sa nu faci niciun progres. In termeni psihologici, intampini un blocaj inconstient in progresul problemei. Cu ajutorul unui psiholog poti inlatura acest blocaj.
Ti se mai poate intampla sa simti o dezamagire fata de viata ta, dar sa nu iti dai seama care este sursa acestei dezamagiri. In acest caz, poti consulta un psiholog pentru a defini problema. Odata ce problema este definita, poti continua drumul catre rezolvare fara ajutorul psihologului sau poti descoperi, de asemenea, un blocaj inconstient.
Comanda acum pachetulTerapie psihologică, NLP si Hipnoză
Terapie psihologică,
NLP si Hipnoză
4 ședințe - Pachet 3 luni - Membru Junior pe Cursurivideo.ro
- Acces Full la Meditațiile Ghidate
- Cursuri Ebook - Manuale PDF ale cursurilor Video
- Cartea ”Psihologia Succesului Interior” - format Ebook
- Acces Q&A Text: Whatsapp si Facebook Messenger
Totul incepe cu o programare.
Inainte de a va intalni cu Alexandru, cauta aici.
Cauta in website informatii despre tipuri de probleme.
Consultatia initiala (o evaluare pentru psihoterapie sau consiliere) este o oportunitate de a discuta cu psihologul daca o interventie psihoterapeutica (un tratament psihoterapeutic sau o serie de intalniri de consiliere) ar putea fi potrivita pentru tine. Consultatia initiala dureaza aproximativ 50 de minute.
Prima sedinta la psiholog poate fi o experienta dificila. Desi nu este o necesitate, terapeutul ar trebui sa va ajute sa explorati intrebarile.
Ce calitati doriti sa vedeti la un terapeut?
Ati avut experiente bune cu terapeutii?
Care sunt acreditarile sale profesionale?
De ce sa lucrezi cu mine?
Pun accentul pe rezultate, acestea ne intereseaza. Daca pana acum nu ai acumulat ce iti doresti, inseamna ca ai nevoie de noi tipare si crezuri sau valori. Pe acestea le vom dezvolta impreuna. Perspectivele si idei noi poti gasi si pe AntrenorulMinții.ro
Vom dezvolta si crea o gandire pe termen lung. Fie ca este marirea constiintei, success financiar, libertate, implinire personala si profesionala, autonomie sau incredere de sine, etc
Ofer consultanță față în față când sunt în țară, când nu, prin Skype. Consideră consultanța ca și cum ai avea un Antrenor / Trainer Personal. Sesiunile de antrenament individuale se fac pe durata a 90-100 de minute prin Skype sau la Cabinetul Psihologic din Bucuresti.
CAND SA MERGI LA PSIHOLOG
Daca o problema nu poate fi rezolvata simplu si eficient, ea se transforma in simptom. Simptomul este o iluzie creata de inconstient pentru a ascunde de tine adevarul dureros despre viata ta.
Majoritatea oamenilor incearca sa scape de simptome inecandu-se in munca, distractii, sexualitate si substante sau alimente (alcool, tutun, droguri, mancare, dulciuri etc.) In mod ironic, insa, aceste „ascunzisuri” cauzeaza mai multe probleme care degenereaza. Cea mai buna solutie pentru simptome este munca pe care o depui alaturi de un psiholog care te va ajuta sa dai ochii cu adevarul pe care nu iti doresti sa il recunosti.
Mai jos iti voi explica cele mai intalnite probleme si simptome care au nevoie de consultarea unui psiholog.
simptomele
Pentru a depista anxietatea, e nevoie ca mai intai sa facem diferenta dintre frica si anxietate.
Frica este atunci cand esti acasa si dintr-o data cineva iti sparge usa. Este normal sa iti fie frica. Frica este sentimentul care ne ajuta sa ramanem in viata in fata unui pericol.
Dar daca esti acasa si ti-e frica tot timpul ca cineva ar putea intra peste tine in casa – asta e anxietate.
Simptomele anxietatii sunt tensiunea, nelinsitea, fatigabilitatea, iritabilitatea, tulburari de somn si intampinarea dificultatii de concentrare.
Fobiile specifice sunt o forma puternica de anxietate, frica, reactie, care se intampla simultan.
Exsita multe tipuri de fobii – de la fobia de animale, de dezastre naturale, de sange sau ranire, pana la frica de situatii (frica de a merge cu liftul, frica de a circula prin tuneluri, cu avionul etc.) sau de boli ori bacterii/virusi.
Din punct de vedere psihologic, multe fobii pot rezulta din conflicte si teroare despre realitatea interioara intunecata.
Trauma Psihica
Multe conflicte sau probleme care apar in familie pot fi rezolvate in terapia de familie, mai ales pentru ca de multe ori incercarea de rezolvare a problemelor naste alte probleme.
Copiii expusi la un eveniment traumatizant traiesc o spaima intensa si se simt în mare pericol. Ei au tendinta sa retraiasca evenimentul prin amintiri dureroase, amintiri ce pot fi provocate de cei din jur sau situatii din viata cotidiana, sau care ii invadeaza mintea in mod spontan.
Vicii: Doua dintre cele mai puternice droguri sunt alcoolul si tutunul, ambele provocand dependenta fizica si psihica. Consumul constant si in cantitati mari produce efecte devastatoare asupra starii de sanatate, fiind la originea unor boli teribile.
Desi tratamentul initial pentru o dependenta de droguri sau alcool este de obicei intreprins intr-un program de tratament de detoxifiere, un psiholog poate fi de ajutor in etapele ulterioare de recuperare.
Atacurile de panica reprezinta manifestarea unei anxietati mai profunde.
Astfel, inima incepe sa bata din ce in ce mai tare, iar sentimentul de teroare se adanceste atat de tare, incat persoana care are un atac de panica simte ca innebuneste sau ca are un atac de cord.
Se intampla de multe ori ca oamenii sa ajunga la urgente crezand ca au un atatc de cord, cand de fapt, acestia se confrunta cu un atac de panica.
Tulburarea obsesiv-compulsiva este caracterizata de ganduri incontrolabile, repetitive si comportamente ritualice carora pacientul simte ca nu i se poate opune, simtindu-se obligat sa le dea curs.
In plan alimentar, de fapt, tulburarea obsesiv compulsiva, vine sa completeze o stare anxioasa sau depresiva, ori sa compenseze o stima de sine scazuta. In fond, prin alimentatie pacientul incearca sa isi ofere cea mai simpla si la indemana placere, si anume, mancarea.
Tulburarea de personalitate reprezinta un sir de reactii emotionale, de gandire si de comportament in care predomina instabilitatea in relatiile interpersonale, in imaginea de sine, instabilitatea marcata a emotiilor, impulsivitate in reactii si comportament.
Multe persoane, totusi, nici macar nu isi pot identifica propriile emotii, deci poate fi necesara o sedinta de psihoterapie, mai intai sa inveti sa-ti recunosti experientele interioare si apoi sa invati sa le exprimi in mod deschis si adecvat.
intreaba-l pe alex
COMPLETEAZA FORMULARUL, PUNE INTREBAREA SI IN MAXIM 24 H VEI PRIMI RASPUNS IN EMAIL SAU TELEFON
Cumpara pachetul dorit sau programeaza-te online
Citeste mai mult pe: