Capacitatea de a primi și a oferi fără cuvinte sau fapte

Capacitatea de a primi și a oferi fără cuvinte sau fapte. Vrei să descoperi?

Datorită contextelor sociale actuale, situația mea internă nu îmi permite să mai am prea multe expuneri digitale, dar datorită necesității multora din feedback-urile și comentariile primite, încă realizez această ”muncă digitalizată” pe care într-o însorită zi, o voi opri.

Aceste firmituri de mesaje utile, indiferent de sursă, care ajung pe cale digitală în oameni, sunt oprite spre practicare, de un fenomen bizar, care se numește singurătate.

Iluzia cea mai mare este ca omul să-și imagineze că poate găsi soluțiile undeva afară, pe media, social media, radio sau tv, și că singurătatea va dispărea, dar din păcate în funcțiile organice cu potențial Divin a ființei umane, nu este așa.

Da, singurătatea poate dispărea prin câteva metode simple, puternice și foarte eficiente:
– Ascultarea activă a celui din fața ta.
– Repetarea în gând, ca antrenament intuitiv, a ce spune cel din fața ta.
– Deducția prin susținerea concentrării, la ghicirea cuvintelor pe care cel din fața ta, le caută să ți le spună.
– Încercarea de a vedea din ce loc comportamental sau emoțional vorbește cel de lângă tine.
– Privirea acestuia ca și cum e prima sau ultima oară.
– Determinarea de emoție și trăire, prin bucuria de co-existență planetară spre un scop comun.

Prin aceste câteva practici, spuse mai sus, omul se poate muta singur din singurătatea care este mascată de activitatea lui pe Social Media, spre relații autentice, reale și adevărate, pentru întărirea la ceea ce se numește ”energie cosmică condensată în materia corpului omului”.

Capacitatea omului de a dezvolta intuiția și percepția, scad prin digitalizare.
Și crește, prin determinarea momentelor și acțiunilor care sunt trăite prin experiențe profunde, creative sau umane, față în față.

Unul dintre cele mai puternice momente de intuiție, poate fi antrenat prin inovație, idei și creativitate.
Aceste lucruri le-am experimentat în masterclass-ul de Luni 9 Octombrie și le vom practica în partea a doua, din 16 Octombrie, tot ora 21.00.

Dacă vrei să vezi prima parte a Masterclass-ului, o poți primi înregistrată instant.
Dacă vrei să te înscrii în partea a doua, să știi că vom exersa și puterea telepatiei sau primirii de informație de la distanță, ca formă intuitivă și perceptivă, datorită stării și emoției pe care o generăm.

Această capacitate telepatic-intuitivă nu este și nici nu va fi în ”main-stream” datorită particularității sale intime pe care omul care trudește pentru ea, nu o poate împărtăși unora care nu au făcut același efort intern.

Te poți înscrie la a doua parte a Masterclass-ului : ”Practici de Intuiție și Percepție”, de aici, pentru 16 Oct, ora 21, timp de 90 minute, online, pe zoom și automat vei primi și înregistrarea părții 1 din 9 octombrie 2023.

Shopping Cart
0