Ce se întâmplă cu cel care trăiește cu ce magazinele oferă - 7 Efecte pe termen lung

Ce se întâmplă cu cel care trăiește cu ce magazinele oferă – 7 Efecte pe termen lung

Mi-am propus să cercetez în ultimii ani ce se întâmplă în acest accentuat și peste măsura frecventat, consumerism. Având zeci de prieteni, care ”și-au stabilit porțile regatului” la diverse rafturi din magazine, am realizat că multe din acestea, de fapt, dau dependență.

Plăcerea de a ne hrăni cu diverse substanțe pe care produsele din magazine, le conțin, oferă o nouă dispoziție, creată și de dopamina secretată de glandele endocrine, și astfel, apare dorința să mâncăm din nou același produs. 

Accesează Protocolul pentru Eliminare Zaharuri, Alimente pProcesate și Rafinate

Află mai multe

Omul devine astfel un mic sclav al acestor substanțe inoculate în comerț și nu știe de ce, ”îi vine” să cumpere din nou, același lucru.

Bătălia pentru gusturile și poftele omului, nu este ceva nou pentru comercianți. Fiecare instituție care ajunge pe rafturile largi ale magazinelor, plătesc acestora sume considerabile de bani, pentru a avea produsele expuse. 

Inocularea cu aceste substanțe, nu doar că produce dependență față de produse, dar și crează o poftă organică, pentru a cumpăra din nou. Astfel, dorința de a lua vine din 2 surse:

  1. Pofta
  2. Necesitatea

Când ambele fuzionează, din cauza elementelor lor, în corpul omului, omul nu face decât să reacționeze și să le satisfacă pe amândouă.

Magazinele alimentare, au pe rafturile lor produse care se păstrează mult.

Ce este perisabil, ori e congelat, ori e pus la ofertă rapid. Nimeni nu lucrează pe pierdere.

Permite-mi să mărturisesc 6 efecte care obstrucționează funcțiile omului, care merge des la magazinele alimentare:

  1. Dependența de unele pofte sau gusturi pe care ele le oferă. Dependența produce neliniște și anxietate.
  2. Forța vitală scade: ea este controlată de sistemul imunitar, de numărul de anticorpi și curățenia sângeului
  3. Predispoziția la boli: prin viruși, microbi, bacterii. Omul este rapid destabilizat de orice virus.
  4. Predispoziția la stagnare sau plafonare mentală și emoțională: același cerc de oameni, și același set de valori
  5. Lipsa puterii de autovindecare: sistemul imunitar devine apatic și adormit, din cauza lipsei de nutrienți activi din hrana consumată.
  6. Deficiențe în a gândi coerent, logic și creativ: Creierul nu are acizii grași pentru a produce energie în raționamen și alegeri.
  7. Deficiențe în energie: oboseală cronică, apatie, amânarea deciziilor, probleme de concentrare, dificultăți de comunicare și adaptare

Accesează Protocolul pentru Eliminare Zaharuri, Alimente Procesate și Rafinate

 

Când: 16 Decembrie 2024

Unde: Online, pe zoom

La Cât: 20.30 – 22.30, 2 ore

Preț acces: 147 ron. Înregistrarea VIDEO este valabilă 3 zile după.

Primești acces la participare, instant pe email, după achitare.

Locuri limitate!

 

Distrugerea celulară e direct proporțională cu numărul de procese, termice sau industriale, prin care a trecut produsul consumat.

Te aștept în masterclass pentru a descoperi cum poți evita, și ce soluții sunt pentru a crea tranziția la mediul alimentar natural.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0