Curățarea și Deparazitarea Corpului : cauze, mediu, soluții

Folosirea mediului steril, din confortul unei locuințe sau loc de muncă, sau a unui mediu în care ne plimbăm ”locul de desfășurare a sufletului” sau corpul, este azi îndepărtarea de procesele biologice și fizice ale naturii, în care nimic din ea nu lipsește, ci totul este ”automatizat” de ”matricea cosmică” pentru evoluție.

Îndepărtarea de mediul natural, prin care ne plimbam tălpile pe pământ sau mâncam hrana disponibilă din curtea bunicilor, a creat, prin ambalarea și industrializarea ei, un mediu intern fiziologic destul de ”depravat” și lipsit de forță vitală.

Însuși spălatul pe mâini, care este una din formele de educație ”avansate” al oricărei familii, este de fapt în opoziție cu ceea ce corpul are nevoie: mediul natural prin care el să primească bacterii și microbi, pentru a rămâne activ și antrenat în fața oricărui agent patogen sau virus nou care apare.

Iar de când confortul și exagerarea evitării bacteriilor și microbilor, sunt două din cele mai des făcute acțiuni de omul contemporan, atunci, ca efect, apare în fiecare astfel de ”individ curat pe dinafară”, ceea ce se numește : ”mediu fertil pentru multiplicare parazitară”.

Parazitozele intestinale, cât și helminții, sunt 2 categorii, cele mai cunoscute, care produc pagube la nivel mondial în oameni, încet și sigur.

În toate cărțile de medicină alternativă, se începe cu procesele de deparazitare și curățarea completă, pentru ca ulterior să înceapă orice proces de vindecare, indiferent de abordare. Vezi film aici.

Aceste ”vietăți” trăiesc în mediu unde ”toxicitatea” și ”celulele moarte” nu pot fi evacuate.

Pe acest canal de Telegram am pus azi un PDF științific cu cele mai cunoscute 25 de ”vietăți” parazitare care apar în omul contemporan. Aproximativ 95 % din populația planetei are în diverse ”cantități”.

Cauzele de unde apar, mediul în care se dezvoltă și soluțiile pentru deparazitare la copii, adulți și animale de companie, le vei descoperi în aceste 3 evenimente, toate de la ora 21.00:

  1. Azi 24 iunie, pe Youtube Live: Curățarea și Deparazitarea Corpului : cauze, mediu, soluții – Setează memento de aici
  2. Luni 1 Iulie: Webinar Gratuit cu locuri limitate. Înscrie-te de aici: Substanțe & proceduri pentru deparazitare și curățare celulară
  3. Luni 8 Iulie: Masterclass, cu preț acces 97 ron. Înscrie-te de aici: Substanțe & proceduri pentru deparazitare și curățare celulară

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0