De ce nu dau puterea interioară, altora?

De ce nu dau puterea interioară, altora?

Modul în care societatea e construită, nu pe baza unor legi fundamentale de bun simț, ci pe baza organizării și structurilor economice care o susțin, îl fac pe om să aibă un devotament orb la acestea, fără să-și pună problema ce face cu viața lui mai exact.

Un astfel de om, este influențat sau jonglat de un sistem care este rânduit să fie sprijin pentru alții care nu se pot susține singuri. Cu alte cuvinte, un om angrenat în sistem, prin mediul social, el susține pe alții care nu se pot gestiona prea bine.

Taxele și impozitele sunt o dovadă simplă.
Ulterior, educația vine și construiește un ”program” care se numește ”privitul în afara mea, mai mult decât în mine însumi”. Iar dintre toate programele educaționale, acesta este cel mai dificil de reparat.

Datoria unui om de bun simț este să știe să acopere, nu doar nevoile lui sau ale familiei lui, cât și nevoile colectivului sau tribului pe care îl are pe lângă. Iar ca să poate face asta, are nevoie de un mediu propice, fie coordonat de propriile sale puteri, fie coordonat de un sistem social.

Datorită tuturor serviciilor pe care un om le primește într-un mediu social, el este adus la nivelul de inferior, pentru că toate acestea îi oferă, ceea ce el nu poate procura singur: vindecare, alimente, bani.

Sistemul social este hrănit de masa de oameni, nu de indivizi, și fiecare din grup sau pune umărul, fără participarea lui conștientă, la susținerea altora, ceea ce este fair play.

Însă acest obicei, care din păcate, este repetat pe durata acțiunilor omului dintr-o viață, el se va automatiza să gândescă, manifesta și co-exista astfel.
El nu va putea ajunge să vadă misiunea lui proprie și abilitățile sale adevărate, decât dacă are vreo moștenire pe care o poate gestiona spre binele comun și individual.

Scopul meu cu Masterclass-ul din această seară, este să contribui la mediul în care trăiesc, încât tu să ajungi la capacitatea de a-ți gestiona singur, următoarele lucruri:

  • Nutrienții de care corpul are nevoie
  • Puterea de vindecare, care nu e util să fie pe mâna altora.
  • Substanțele care sunt esențiale pentru energia corpului
  • Hrana care ne ajută să luam cele mai bune decizii.
  • Strategii de consum în mediul social, încât să nu fim afectați de prețuri.
  • Bucătăria creativă și cum inovăm cumpărând la preț mic
  • Mese gustoase și sănătate maximă.

Toate acestea sunt integrate să aibă loc cu un buget redus lunar de 200-250 ron.

Dacă vrei să participi, te poți înscrie aici.

Prețul pentru participare este 97 ron.
Vei primi instant în email și cu o oră înainte de eveniment, și SMS cu link zoom de intrare.

Data: 20 noiembrie 2023, ora 21.00-22.30, deci 90 min

Pentru sănătate mai puternică și bani mai puțin cheltuiți pe alimente, te aștept în acest Masterclass.

Shopping Cart
0