MEMORIA: 
Nu UITA de EA

cover cover cover

Cu exceptia cazului in care memoria ta esueaza si iti provoaca probleme clare la locul de munca sau in viata personala, probabil ca iti iei capacitatea memoriei de buna. Ai putea crede ca ar fi frumos sa ai o memorie mai buna, dar de ce sa te deranjezi? Oricum va fi bine. În plus, poate crezi ca nu poti sa faci prea multe pentru memoria ta. Gresit.

44 de Strategii pentru Imbunatatirea Memoriei

S-ar putea sa te mai intrebi de ce ar trebui sa iti imbunatatesti memoria si abilitaile de invatare in aceasta epoca moderna a tehnologiei. Poti face intotdeauna o cautare pe Google pentru a gasi informatii. Total eronat!

Abilitatile bune de memorare te pot ajuta in multe situatii in care nu ai acces la tehnologie. Ce se intampla daca iti vine o idee stralucita in dus? Sau in timp ce conduci?

Sa nu mai vorbim de faptul ca abilitatile de memorare iti pot spori increderea in a te exprima public sau in a te feri de rusinea de a uita numele cuiva.

Alta problema cu tehnologia moderna este ca iti ofera o scuza pentru a-ti lasa mintea sa leneveasca. (Iar lenea…e cucoana mare!) Imagineaza-ti doar daca toate parolele, numerele de telefon importante sau orarul tau sunt in telefon, ce se intampla cand bateria se descarca sau daca il uiti/pierzi in taxi/autobuz? Este imposibil sa iti uiti creierul prin autobuz, deci de ce sa nu incerci sa ai mai multe informatii in capul tau?

Beneficii pe care le dobandesti daca citesti cartea:

  1. Evolutie profesionala
  2. Sanatate mentala
  3. Incredere
  4. Memorie brici
  5. Autocontrol
  6. Satisfactie
  7. Stapanire de sine
  8. Evolutie personala
pro-tv-logo-mare-ed
tvr-logo
kanal-djpg
antena-1-logjpg

Despre Autor

Salutare, sunt Alexandru Pleșea

Am 36 de ani si in ultimii 14 ani am ajutat la cresterea businessurilor in care sunt actionar, am studiat si cautat prin multe locuri din lume metodele prin care omul poate functiona la cel mai inalt nivel al sau.

Nlp, hipnoza si psihologia sunt doar ramurile de baza, iar de la ele se pleaca spre TRANSFORMARE. Se continua cu tehnici si exercitii de atentie, concentrare, planificare, vigilenta, organizare, si multe altele care te vor face sa-ti disciplinezi viata intr-un fel in care nu ai facut-o pana acum.

null

Informatii publice

Pagini: 14 pagini

Publicat: octombrie, 2018

Autor: Alexandru Plesea

Descarca Ebook in format:

Epub, Mobi sau PDF