De la TU la Super-TU: 
cum vrei sa fii?

cover cover cover

Ai ajuns aici pentru ca vrei sa te schimbi. Foarte bine, ma bucura gandul tau! Cred cu tarie ca noi avem aceasta putere: SCHIMBAREA. Si nu, nu credin proverbul „Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.”. Poate pentru domnul lup se aplica, dar nu pentru omul hotarat si dornic de schimbare, de a fi mai bun.

44 de lucruri pentru Imbunatatirea Ta

Sunt sigur ca ai facut multe schimbari in viata ta de pana acum: educatie, job, partener de viata, haine, masina etc. Si sigur te-ai schimbat si tu – n-ai cum altfel sa evoluezi, sau sa involuezi: totul consta in ce faci, ce vrei sa faci si in cum si cine vrei sa fii – aici e secretul!

Tu stii cine vrei sa fii? Care-ti este rostul in aceasta lume? Care e scopul tau?

Aceste intrebari sunt magice in viata ta. De aici porneste schimbarea.

Adreseaza-ti-le! Mediteaza la ele. Si nu iti oferi raspunsuri rapide si vagi, generale. Nu te limita doar la lucruri de natura materiala. Da, si fericirea trece prin stomac, dar cati oameni cu burta plina sunt nefericiti?

Revin: gandeste-te mult si bine la aceste intrebari deschizatoare. Crede-ma, te vor rascoli. Te vei simti pierdut, pe nicaieri. Dar dupa furtuna, cerul se insenineaza, pentru ca trebuie sa produci haos in tine ca sa refaci ordinea. Iar eu te voi ajuta in drumul tau spre imbunatatire oferindu-ti ideile potrivite.

Daca macar o idee te va ajuta in a deveni un Super TU, eu sunt fericit!

Asadar, nu uita:

 1. Intreaba-te,
 2. Gandeste-te,
 3. Citeste eBook-ul,
 4. Aplica!

Draga mea, dragul meu, succes!

Beneficii pe care le dobandesti daca citesti cartea:

 1. Evolutie
 2. Revolutie
 3. Incredere
 4. Relaxare
 5. Minte pozitiva
 6. Satisfactie
 7. Cunoastere
 8. Autocunoastere
 9. SCHIMBARE
pro-tv-logo-mare-ed
tvr-logo
kanal-djpg
antena-1-logjpg

Despre Autor

Salutare, sunt Alexandru Pleșea

Am 35 de ani si in ultimii 14 ani am ajutat la cresterea businessurilor in care sunt actionar, am studiat si cautat prin multe locuri din lume metodele prin care omul poate functiona la cel mai inalt nivel al sau.

Nlp, hipnoza si psihologia sunt doar ramurile de baza, iar de la ele se pleaca spre TRANSFORMARE. Se continua cu tehnici si exercitii de atentie, concentrare, planificare, vigilenta, organizare, si multe altele care te vor face sa-ti disciplinezi viata intr-un fel in care nu ai facut-o pana acum.

null

Informatii publice

Pagini: 18 pagini

Publicat: iunie, 2018

Autor: Alexandru Plesea

Descarca Ebook in format:

Epub, Mobi sau PDF