E timpul sa te concentrezi mai bine

la locul de munca

cover cover cover

Cea mai mare capacitate a mintii este de a se concentra pe un singur lucru pentru o perioada mai lunga de timp. Concentrare inseamna atentie. Iar daca iti doresti sa iti cresti puterea de concentrare e nevoie sa iti dezvolti abilitatea de a acorda atentie unui anumit gand, unei sarcini sau unui obiectiv pentru o perioada de timp, fara a lasa distragerile sa intrerupa concentrarea. Concentrarea face din om ce face lupa cu soarele. Ai vazut cum toata lumina soarelui o poti concentra intr-un punct, astfel incat poti aprinde focul cu ea? Ei bine, imagineaza-ti ce ai putea realiza cu mintea ta daca ti-ai putea dezvolta o asa putere de focusare.

44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca

Marturisesc faptul ca si eu am fost predispus distragerilor, ca oricine de altfel.
Citeam ceva ce ma interesa si nu apucam sa termin de citit tot pentru ca altceva ii lua locul.
Dar asta s-a schimbat dramatic. In timp ce acum cativa ani nu reusem sa lucrez la ceva fara a trece rapid de la un e-mail la altul, de la un site la altul s.a.m.d., astazi pot sta linistit si ma pot concentra pe un singur lucru. Pot indeparta distragerile.
Cresterea capacitatii de concentrare te face sa aduci atat de multa energie siatentie in ceea ce faci, incat devine ca o experienta meditativa.
Odata ce te poti concentra, fericirea ta creste. De ce? Pentru ca lucrezi mai eficient, esti mai productiv si astfel dispare stresul. Fie ca e vorba de o discutie cu un client sau rezolvarea unui task la birou, reusesti sa pui atentie in ceea ce primesti si faci, iar mintea ta devine mai agera, reusind sa iti facilitezi munca.

Beneficii pe care le dobandesti daca citesti cartea:

 1. Putere de concentrare
 2. Eficienta in munca ta
 3. Evolutie
 4. Progres
 5. Eliminarea negativitatii
 6. Incredere de sine
 7. Atentie crescuta

Recenzii de pe Facebook

 • positive review  Esti ca un pansament pentru ranile care trebuie sa sa vindece si pentru cei care stiu ca nu sunt aici intamplator. Felicitari pentru tot ce faci.

  thumb Aurelian Chircu
  10/29/2018

  positive review  Te ajută să-ți indepărtezi mintea de rutina zilnică.

  thumb Dane Ionut
  10/27/2018

  positive review  PUNE STIINTA MULT SUFLET SI PASIUNE IN TOT CEEA CE FACE.ESTE UN PRIVILERIU SA LUCREZI SI SA FI CONSILIAT DE CATRE UN ASA SPECIALIST SI OM!!!

  thumb Radu Valentin Iacob
  10/27/2018
 • positive review  Util si foarte real ,situatiile si oportunitățile sunt intalnite foarte des in viata de zi cu zi. Mulțumesc don suflet si sunt foarte recunoscătoare ca ne expui atat din experiențele traite cat si din studiile facute. multe succese in continuare !!!!

  thumb Balan Edith Camelia
  10/27/2018

  positive review  Am gasit raspunsuri, am invatat sa imi inving fricile si m-am hranit in singuratate cu ceea ce ai scris. Multumesc din suflet!

  thumb Nely Tanase
  10/27/2018

  positive review  MULTUMIM PENTRU ARTICOLE !!!

  thumb Marcel Apostol
  10/30/2018
 • positive review  Daaaa! Similar cu LUMOSITY 💪💪💪

  thumb Dragos Paun
  10/27/2018

  positive review  De fiecare dată când am dureri de cap, ascult ceva înregistrat de Alexandru Pleșea, și minunea se întâmplă, lucrurile se așază calm, respir și revin la prezent! Felicitări!

  thumb Teodorescu Otilia G
  10/30/2018

  positive review  Pentru ca scrie lucruri care se potrivesc pentru fiecare dintre noi,pentru că e captivant,ai impresia ca se adresează personal fiecăruia dintre noi,pentru că vrei sa-l urmărești în continuare.Pentru că e bun!

  thumb Carmen Dobrean
  10/30/2018
 • positive review  Iti da echilibru si incredere!

  thumb Helen Iliescu
  10/29/2018

  positive review  👍 Pentru ca AJUTA. 👏👏👏

  thumb Dragos Paun
  10/27/2018

  positive review  Vorbeste interesant, spune lucruri captivante!

  thumb Gog-Pîrvulescu Lucica
  10/30/2018
 • positive review  Pentru ca esti o hrana pentru sufletele noastre, pentru mintea noastră înecată în cotodian, pentru ca dăruiești din viata ta, nouă unir necunoscuți,pentru ca ai inteles conceptul de unitate, iti multumesc tie prietenul meu

  thumb Orza Iuliana
  10/30/2018

  positive review  Este greu in cateva cuvinte sa explici de ce? Sunt seminte sadite in sufletele noastre, care la momentul oportun isi vor arata roadele ! Un mare MULTUMESC pentru ca existi! Magda

  thumb Magda Coman
  10/27/2018

  positive review  Rezonez cu el. Este un bun comunicator.

  thumb Virginia Andrei
  10/29/2018
 • positive review  schimbi unghiul de vedere al lucrurilor... pentru mine a contat enorm.

  thumb Cristina Gafon
  10/27/2018

  positive review  Chiar daca sunt mama lui,voi fi cat mai obiectiva.De cand s-a nascut , ca orice copil ,dar el mai mult,a experimentat,a studiat,a calatorit in tari cu cultura veche traditionala,India,China,Maroc,Grecia etc. A cercetat, a studiat traditiile culturale ale tarilor cu mari maestrii in acest domeniu. Din orice tara vizitata a adus cu el bagaje cu cunostinte despre OM.Cunostintele din facultate (psihologie) si tot ce a acumulat ( si acumuleaza)din viata marilor maestrii lumii ,l-au ajutat in descifrarea mintii umane.El stie ca mai sunt multe de facut la acest capitol si sudiaza continuu.Sunt cea mai fericita mama,pentru ca el ma face sa inteleg altfel viata,sa fiu optimista,sa fiu pozitiva mereu.

  thumb Elena Plesea
  2/07/2019

  positive review  Am citit randurile scrise de tine , Alexandru , regasindu- ma in fiecare si totodata deschizandu- mi mintea si inima catre noi intrebari si noi orizonturi de cunoastere si mai ales de autocunoastere.Multumesc .Cu recunostinta, Diana.

  thumb Diana Bosianu
  10/27/2018
 • positive review  pentru ca imi place si invat lucruri utile !

  thumb Dobrota Diana
  3/04/2019

  positive review  Pentru ca te provoaca...sa te intrebi?

  thumb Vendrami Denisa
  10/27/2018

  positive review  pentru credinta sa, ca in fiecare om exista putere de schimbare, pentru pregatirea sa profesionala si materialele pe care le posteaza

  thumb Marcela Grosu
  10/28/2018
 • positive review  " ne prinde bine" sa te avem alaturi . De fiecare data cand primesc un email am o zi care incepe cu dreptul

  thumb Dee Dee
  10/27/2018

  positive review  Ma bucur ca am avut privilegiul sa te cunosc ,,sufletul este cel mai important, pacea din suflet este cea mai importanta , tu esti "pace si suflet "! Respect!

  thumb Helen Iliescu
  10/29/2018

  positive review  Domnule Alexandru,intamplator te-am remarcat si mi-a placut foarte mult indemnul tau de fiecare data de a incerca pe propria piele ceea ce ne prezinti.Esti o persoana vesela si dedicata si îmi esti simpatic.Imi place cum explici .....

  thumb Savu Adina
  10/31/2018
 • positive review  Util, simplu , si de pus in practica ! Multumesc Alexandru !

  thumb Dobrota Diana
  10/27/2018

  positive review  Draga d-le Plesa, Va multumesc pentru tot.Sunteti un prieten bun si drag,plin de înțelepciune,inteligentă,gratitudine si nu numai.Tot ce scrieti e din suflet si doriti chiar sa ajutati si cred ca reușiți. E un privilegiu să va am alături. Cu stima, Antoaneta Panghe

  thumb Antoaneta Panghe
  10/28/2018

  positive review  Pentru mine este un ghid spiritual, mental , emoțional ! Dumnezeu să te aibă în paza Lui ,Alexandru Plesea!

  thumb Dana Adriana Top
  2/26/2019
 • positive review  Recomand Alexandru Pleșea...

  thumb Florin Dumitru Dunca
  10/28/2018

  positive review  Uneori subscriu, alteori nu! Ma ajuta sa fac exercitii mentale pe care singura nu le-as face! Ma regasesc uneori in scrieri, imi reamintesc lucruri pe care le-am mai intalnit in peregrinarile mele si astfel le improspatez! Este o provocare pe care o accept cu inima deschisa, fara a putea spune foarte exact cat de mult imi influenteaza modul in care reusesc sa traiesc!

  thumb Georgeta Purcareanu
  10/29/2018

  positive review  pentru ca este inspirational!

  thumb Buzoianu Cristina
  10/30/2018

pro-tv-logo-mare-ed
tvr-logo
kanal-djpg
antena-1-logjpg

Despre Autor

Salut, sunt Alexandru Pleșea. Psiholog, Hipnoterapeut, Sociolog, Trainer NLP, Antreprenor – terapeut in Bucuresti, Romania. Calatorind in lumea intreaga am adunat intelegere, experienta si cunoastere luate din stiinta Occidentului si intelegerea Orientului spre a ajuta pe orice cautator.

null

Informatii publice

Pagini: 19 pagini

Publicat: iunie, 2019

Autor: Alexandru Plesea

Descarca Ebook in format:

Epub, Mobi sau PDF