Leacuri, Remedii și Elixiruri Tămăduitoare

Leacuri, Remedii și Elixiruri Tămăduitoare

Aceste ”chestiuni de înaltă știință” sunt de fapt, experiențe filtrate, atent selecționate, ale ”șezătorilor babelor din sat”, care în urma tuturor remediilor pe care le știau și testau, aveau deja ”ochiul format” la ce să dea și cui.

Ei bine, aceste ”chestiuni” nu erau pentru bărbați. Doar la cei care ”își băgau nasul”. Ca mine. Povestea uneia din ele, a celei care a dat povestea cu ”baba cloanța cotoroanța” și a nasului cârn și a pălăriei negre și mari, pe numele ei adevărat Ursula Shipton, sau maica Shipton, care a locuit în anii 1500, lângă Harrogate, în UK, este doar una care a fost un succes ”răsunător” de până și regele Franței venise la ea cu o ”anume chestiune intimă”.

În gloria patriei noastre, au fost și rar mai sunt, mii de astfel de ”babe cu toate țiglele pe casă” care știu, nu prin teorie, ci prin experiență să ofere remedii.

Dar cine să le mai asculte, că până și acestea azi, sunt ”asaltate” de cutiile luminoase și cu crucea mare pe ele, numite ”ferma” ”chimicelor” sau farma-ciile.

În folosul oamenilor care vor să dobândească facultatea de ”înaltă știință” a ”babelor din sat”, și a ”leacurilor mânăstirești” din diverse zone ale lumii, atunci ești în locul potrivit.

Am avut prilejul să notez și cercetez, sute de cazuri, cu astfel de experiențe vechi, de pe această planetă. Ele sunt naturale, organice și nu vin din ”ferma” ”chimicelor”.

Uite cum ne organizăm:

  1. Azi 27 Mai, ora 21.00, pe Youtube Live, Gratuit, începem o prezentare a acestor tainice lucruri. Poți seta Reminder / Memento de aici, unde este emisiunea.
  2. Luni 3 Iunie, ora 21.00, Webinar Gratuit: ”Soluții spre Vindecare prin Leacuri antice și Elixiruri tămăduitoare”. Click AICI pentru detalii și ÎNSCRIERE Gratuită. Maxim 100 de participanți. Durata 60 min.
  3. Luni 10 și 17 Iunie, ora 21.00: Masterclass pentru ”treburi serioase”: ”Soluții spre Vindecare prin Leacuri antice și Elixiruri tămăduitoare”. Click AICI pentru detalii și Înscriere. Durata 90 min fiecare sesiune.

Pentru buna organizare, uite ce vom face în fiecare din ele:

  • Experiențe relatate prin videouri cu oameni din întreaga lume, care au verificat și testat ce merge și ce nu.
  • Plante românești și în ce doză au potențial de vindecare.
  • Elixiruri și ce mixuri de plante sunt necesare pentru diverse afecțiuni.
  • Prevenirea bătrâneții și aducerea tinereții.
  • Leacuri pentru acasă, din plante, unguente și cataplasme.
  • Cum se fac lichidele din plante pentru a fi benefice corpului
  • Lichide detoxifiante, generatoare de energie și vitalitate

 

Cel ce crede aceste lucruri pe care le va vedea, își va pierde puterea de a practica.

Cel ce verifică aceste lucruri pe care le va vedea, își va dezvolta puterea de a vindeca.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0