13 & 20 Mai 2024, Masterclass Online, la ora 21:00

Bio Hacks

Secrete Practice Științifice pentru Întinerire și Longevitate

În căutarea nemuririi, oamenii au explorat de-a lungul istoriei nenumărate căi pentru a-și prelungi viața. Astăzi, acest deziderat ancestral prinde contur prin progresele științei și ale cunoașterii umane, în special prin intermediul biohacking-ului – arta de a optimiza corpul, mintea și spiritul pentru o viață de calitate superioară.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Masterclass în două sesiuni

doar 97 RON!

60+

Țări vizitate

100+

Masterclass-uri ținute

1000+

Persoane ajutate

13 & 20 Mai 2024, la ora 21:00

Bio Hacks

Secrete Practice Științifice pentru Întinerire și Longevitate

În căutarea nemuririi, oamenii au explorat de-a lungul istoriei nenumărate căi pentru a-și prelungi viața. Astăzi, acest deziderat ancestral prinde contur prin progresele științei și ale cunoașterii umane, în special prin intermediul biohacking-ului – arta de a optimiza corpul, mintea și spiritul pentru o viață de calitate superioară.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Masterclass în două sesiuni

Doar 97 RON!

60+

Țări vizitate

100+

Webinare ținute

1000+

Persoane ajutate

Masterclass-ul te va ghida spre:

 • Tehnici Avansate de Întinerire: Metode validate științific pentru revitalizarea corpului și mintii.
 • Nutriție și Suplimente Esențiale: Ghidul tău pentru o alimentație care sprijină longevitatea și vitalitatea.
 • Arta Culinară pentru o Viață Lungă: Cum să alegi și să pregătești alimente care promovează sănătatea și longevitatea.
 • Mindset pentru Succes: Strategii mentale pentru un scop clar și rezultate măsurabile.
 • Emoțiile ca Piloni ai Sănătății: Cum să cultivi emoții care stimulează producția de hormoni benefic pentru sănătate și bunăstare.

VIDEO: ÎNTINERIRE și LONGEVITATE - CE FAC OAMENII PESTE 100 ANI

Ultimele cercetări și investigații din domeniu epigeneticii cu privirea la prelungirea vieții, sunt acum pregătite pentru tine

Cine este Alexandru Pleșea?

La varsta de 19 ani am avut primele contacte cu lumea mea interioara. Atunci cand am luat niste carti din biroul șefului meu. Carti care mi-au placut atat de mult, incat nu le-am mai dus inapoi. Am inceput sa pun in practica tot ce citeam. Despre prieteni, business, bani, texte sacre.

Mai tarziu, multe din principiile citite strigau in mine sa le aplic. Astfel, le-am pus in practica si am inceput sa fac de toate. Orice afacere mergea, o faceam. Orice idee aveam, o scriam.

Pentru a nu duce o viata in care vanitatea sau egoismul sa primeze, am fost ajutat de oamenii cu caream trait, reusind sa mentin un echilibru. Astfel, incepeam sa vad practica lucrurilor in cel mai pur sens. Noptile mi le petreceam cautand solutii pentru castig, afaceri, idei. 

In urma cu 7-8 ani am dat peste o platforma imensa din care oamenii iau si pun ce vor, YouTube. Aici interesele mele s-au selectionat, incepand sa caut doar ce imi lipsea. Si anume dorinta de a contribui in viata celorlalti.

Eveniment online unic în România pentru Biohacking și Întinerire

Nu este doar un curs, ci o călătorie de transformare, unde vei învăța să trăiești conform principiilor celor mai longevive comunități din lume. Este o invitație de a-ți asuma controlul asupra propriei vieți, explorând granițele dintre știință, spiritualitate și autodezvoltare.

Înscrie-te acum pentru a face parte din această aventură excepțională, unde vei dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-ți îmbunătăți semnificativ calitatea vieții. Fiecare zi poate fi un pas spre o existență mai plină, mai sănătoasă și mai împlinită.

Masterclass Online

13 & 20 Mai, ora 21:00

Descoperire și Inovație

În cadrul acestui Masterclass, vei explora cele mai noi cercetări și tehnologii din domeniul biohacking-ului, oferindu-ți o perspectivă profundă asupra metodelor științifice de întinerire.

Aplicare Practică

Vei învăța să folosești tehnicile avansate de biofeedback și suplimentație strategică, personalizate conform nevoilor individuale. Masterclass-ul îți va oferi și instrumentele necesare pentru a implementa modificări comportamentale care vor optimiza sănătatea ta pe termen lung

Conexiuni Valorifice

Participând la acest curs, vei avea oportunitatea de a interacționa cu alți entuziaști și experți în biohacking. Networking-ul pe care îl vei face aici îți va deschide noi oportunități de colaborare și schimb de experiențe valoroase.

Puncte principale:

 • Înțelegerea principiilor fundamentale ale biohacking-ului
 • Tehnici avansate de întinerire și revitalizare
 • Utilizarea biofeedback-ului pentru auto-monitorizare
 • Suplimentație bazată pe ultimele cercetări
 • Crearea unui regim personalizat de nutriție
 • Implementarea unui plan de exerciții fizice optim
 • Tehnici de gestionare a stresului și odihnă eficientă
 • Formularea unui plan personal de biohacking
 • Networking cu profesioniști și practicanți în domeniu
 • Acces la materiale exclusive și consultanță profesională

Adaugă MasterClass-ul în coș și completează comanda pentru a primi automat datele de autentificare la evenimentul LIVE pe Zoom. Te vom informa, de asemenea, prin email și SMS în ziua evenimentului pentru a te asigura că nu pierzi nicio informație importantă.

Dacă dorești să ai acces la înregistrarea MasterClass-ului, te rugăm să trimiți o solicitare la contact@alexandruplesea.ro în termen de maxim 3 zile de la finalizarea evenimentului. După această perioadă, înregistrarea va fi disponibilă exclusiv pentru abonații platformei CursuriVideo.ro și pe canalul nostru de YouTube.

Testimoniale

Află de ce participanții noștri sunt atât de entuziasmați! Alătură-te nouă și experimentează și tu transformarea.

MARIA VIOLETA
"Perseverența lui Alexandru în a explica atenția acodată comportamentului şi varietatea materialelor sunt 2 aspecte pe care le recomand."
FLORIN STEFAN
"Foarte interesant, pentru dezvoltarea personală și nu numai. Multumesc frumos"
LIVIA VOICEOF JOYKIDS
"Profesionalism, dedicare, bine documentat. Imi transmite calm si pace"
ANTOANETA PANGHE
"Draga d-le Plesa, Va multumesc pentru tot.Sunteti un prieten bun si drag,plin de înțelepciune,inteligentă,gratitudine si nu numai.Tot ce scrieti e din suflet si doriti chiar sa ajutati si cred ca reușiți. E un privilegiu să va am alături."
DANA ADRIANA TOP
"Pentru mine este un ghid spiritual, mental , emoțional ! Dumnezeu să te aibă în paza Lui ,Alexandru Plesea!"
Zile
Ore
Minute
Secunde

Masterclass în două sesiuni

Doar 97 RON!

Apariții media

Share

0