Planul Galben – Omul în căutarea depășirii condiției fizice

Plan Galben - omul in cautarea depasirii condiitiei fizice

Planul Galben – Omul în căutarea depășirii condiției fizice este calea luptei cu corpul fizic.

Oamenii creaza de-a lungul vietii multiple instrumente prin care isi dezvolta calitatile fizice.

Fiind istovit si trecand de foarte multe ori prin exercitii fizice atroce, omul va dezvolta cel mult vointa si dezvoltare fizica. Lucrand doar asupra corpului si conditiei fizice, omului ii raman nedezvoltati centrii emotionali si intelectuali.

Omul in cautarea depasirii conditiei fizice este in stransa legatura cu realizarea faptului ca Uzina Umana isi poate schimba statutul in Sinea Umana. Uzina umana este formata din multe actiuni fizice, mecanice, robotice si neconstientizate. Sinea umana poate fi atinsa cand omul, prin minte-corp-voce, incepe sa caute elemente si actiuni din interiorul tau pentru a-si construi fericirea, atingerea dorintelor, descoperirea si perfectarea spiritului sau.

Uzina umana are 3 surse de alimentare :
– mancarea obisnuita pe care o mancam
– aerul pe care il respiram
– impresiile la tot ce ne inconjoara

Fara mancare omul poate sta cel mai mult, corpul lui fizic rezista.

Fara aer poate sta cateva minute. Corpul are nevoie sa primeasca elementele din aer ( multe necunoscute stiintei ).

Fara impresii omul nu poate sta nici o secunda. El valorifica lumea prin mintea sa, raportandu-se la mediul ce-l inconjoara. Daca impresiile ar inceta, omul nu ar fi.

Aceste 3 surse de alimentare sunt prezentate ca titlu informativ aici, urmand sa fie explicate cu detalii in conferintele anului 2016.

Depasirea conditiei fizice – ne vom referi la CEEA ce este omul in sinea, spiritul, sufletul sau. Omul nu se naste prin energie. El se naste printr-o forta a naturii, a unirii si dorintei dintre alti doi oameni. Omul capteaza de-a lungul vietii energia pe care o luam si o dam cu fiecare clipit, cascat, vorbit, alergat, iubind si urand lucruri in jur. Fiecare energie, mai nou, cu ajutorul limbajului stiintei, este cuantificata si putem sti ce si cum consumam.

Ca primitor si datator de energie, omul este in natura lui ocupat cu gandurile si unele actiuni ale unor ganduri produse de el sau de altii. Gandurile sunt si ele energie. Celulele noastre stocheaza si retin energia. Gandul nefolositor produce energie inutila. Uneori noi credem ca toate gandurile sunt ale noastre. O parte sunt, o parte nu. Cele mai multe sunt produse de noi fara sa vrem si fara sa ne dam seama, decat atunci cand senzatia se intensifica. Multe ganduri sunt aduse la suprafata de cele 5 simturi, imaginatie, constientizare, dorinte, emotii si sentimente.

Pentru mai multe informatii, acceseaza Planul Galben

Antrenament Mental = Viata Fericita = Putere si Vointa
Imparte aceste randuri si vei ajuta sa transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede si linistita, te saluta

Ai pareri? Comenteaza mai jos cu spor

Shopping Cart
0