Bun venit! Omul – o masinarie umana?

omul

Bun venit la primul post! Este omul o masinarie umana?

Deschidem un nou si increzator proiect de studiu si evolutie al mintii noastre.

„Nu vreau să fiu un geniu, am destule probleme încercând să fiu om.” — Albert Camus

Oamenii, din pacate, nu stiu ce inseamna omul. Oamenii, au de a face cu o masina foarte complicata. Mult mai complicata decat avionul, locomotiva sau cel mai ingenios robot creat vreodata. Oamenii nu stiu mai nimic despre evolutie, structura si posibilitatile de evolutie ale aceste masini complicate, numite OM. Oamenii, nu isi cunosc nici macar cele mai simple functii ale sale, pentru ca ei nu stiu scopul acestor functii. Ei isi imagineaza ca omul este responsabil pe evolutia lui.

„Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără.” — Henry Ford

Doar ca aceasta nu se intampla, decat daca ei INVATA sa isi conduca singur propria masinarie. Exact asa cum invata, un robot sa calculeze, un avion sa zboare si o locomotiva sa transporte. Toate aceste abilitati se dezvolta si se invata deloc usor. Masinaria noastra a fost creata de natura cu un scop. Ar fi departe de adevar sa zicem, ca doar pentru nevoile instinctuale.

E just si legitim sa afirmam ca modul in care privim acum constiinta si cunoasterea este la un nivel scazut. De ce crezi ca s-a ajuns la medicina si serviciile ei? Pentru ca oamenii au inceput sa uite si sa nu mai practice functionalitatile de baza ale masinariei umane.

Asadar, in primul proiect din Romania, destinat evolutiei mintii umane. Zic sa incepem.

Antrenament Mental = Viata Fericita = Putere si Vointa
Imparte aceste randuri si vei ajuta sa transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede si linistita, te saluta!

Ai pareri? Comenteaza mai jos cu spor!

Shopping Cart
0