Informația este inspiraţia săptămânii #4

Informatia, inspiratia-saptamanii
Informaţia e Calea,
Vino să cunoşti Mişcarea!

E îndemnul meu pentru tine.
E rândul tău.
Inspiră, motivează şi tu.

Dă informaţia mai departe!

citeste

Cititul antrenează creativitatea. Lobul frontal are nevoie de o astfel de provocare, asa cum tu ai nevoie de apă. Cum e când iți este sete? Când ai citit ultima carte?

ajuta

Altruismul salvează comunismul. Omul are instinctul de a ajuta, dar de multe ori, condițiile și gândurile îl opresc. Ajutorul pentru ceilalți este egal proporțional cu antrenamentul la sală. Iți cresc mușchii doar dacă tragi..spre a ajuta.

calatoreste

Privește oamenii noi fara să-i judeci. Aprobă tot ce fac și ce zic, și caută să asculți și să înțelegi. Va veni vremea când vei învață că ce ai înțeles, ai pus în practică.

vizualizare

Lobul tău frontal se va bucura. El face mușchi când tu vizualizezi, automat procesele de creație se vor înmulți. Caută să stai cel puțin 10 minute concentrate pe o imagine, adaugă cât de multe detalii poți.

mediteaza-zilnic

Gândurile vor apărea, lasă-le să vină și să plece. Problema în meditație, nu stă în gânduri, și în faptul cî omul se identifică cu ele. Se lasă purtat și se trezește în fel și fel de povești…uitând complet ce avea de făcut.

ritual-de-dimineata

Oamenii de succes au ritualuri clare dimineața și seara. Nimeni și nimic nu perturbă. Ei știu avantajele acestor ritualuri și cred foarte mult în ele. Introspecția se naște când îți oprești gândurile pentru ce ai de făcut în viitor și începi să privești, chiar și pentru câteva minute, doar la tine, în tine.

inspirational

Inspirația te ajută la motivație. Motivația la Voință. Voință la Efort. Efortul la atingerea Obiectivului tău.

metoda-arderii

Iluziile sunt ca aerul. Niciodată nu se opresc. Poți însă să știi că există și să le folosești în scopuri de creație. Iluziile negative duc la momente de blocaj, frici, temeri, etc. Adu-ți aminte ca Iluziile pozitive dau stări pozitive. Asta vrei, da?

Antrenament Mental = Viaţă Fericită = Putere şi Voinţă
Împarte aceste rânduri şi vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede şi liniştită, te salută

Shopping Cart
0