Percepția, Mintea și Credințele: cei 3 tovarasi de drum.

inchisoarea_mintii, perceptia
Percepția, Mintea și Credințele:

Ele sunt instrumentele care ne ghideaza noua corpul, spiritul, cele 50 de trilioane de celule vii, gândurile, acțiunile și experientele față de cei din jur și mediul înconjurător.

Noi răspundem mediului prin aceste instrumente.
Ele fac diferenta între Rai și Iad.
Ele fac diferența între Paradis și Sărăcie.

Identificându-ne cu mediul și cu cei din jur, formăm intuiția și creăm Percepția.
Gândind și acționând către mediu și cei din jur, folosim Mintea.
Ce Învățăm și Înțelegem, ne formăm Credințele.

Modul în care ne formăm Percepția este strâns legată de ce am învățat Anterior. În special în copilărie.

Exact ca și atunci când stai cu copilul in parc, cel mic cade din leagăn, primul lucru pe care îl face e să se uite la tine, tu ești îngrijorat și se vede teama pe fața ta… copilul gândește instant: Ok, e ceva în neregulă cu mine că am căzut din leagăn. Dar cum ar fi fost dacă te privea și îi spuneai:E în regulă, ridică-te, se mai întâmplă… și el nu vedea urme de teamă și îngrijorare… Ce fel de Percepții crezi că și-ar forma copilul în această situație?

Percepțiile formează Mintea și Mintea, prin interpretare și obiceiuri, formează Credințele.
Percepția vine din părerile noastre despre lucruri – întâmplări – oameni, părerile repetate formează obiceiuri, mintea le înregistrează, și apoi manifestăm Credințele.

Credințele încărcate emoțional rămân și acționează din Subconștient.
Ele ghidează omul, în mai mult din 90% din deciziile lui, la vârsta adultă.

Omul poate supraviețui în orice condiții, poate mânca aproape tot ce-i viu, poate rezista fără mâncare și băutură cu zilele și săptămânile, poate sta treaz o săptămână la polul nord, și totuși omului îi este greu să își schimbe Credințele. Dezvățarea este grea. Dar oare de ce ?

Omul cu Crezurile sau Credințele sale, se poate spune că este în închisoare. Are nevoie de un grup mare de oameni ca să iasă de acolo. De ani de munca și de un efort susținut ca să iasă. Dacă omul crede atât de mult în Credințele lui, el nu ar avea de ce să iasa. El nici nu știe că este în închisoare. Totuși dacă vrea să și le schimbe, să renunțe la ele pentru a căpăta sau învăța altele noi, atunci e ca și cum ai săpa spre evadare, un tunel cu lingurița, prin pardoseala închisorii.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Shopping Cart
0