Schimbarea: Obiceiurile săptămânii #1

schimbarea,obiceiurile_saptamanii
Anul 2016 aduce schimbarea! Ne dorim să facem mai mult, mai bine, să fim mai productivi și înțelepți.
Schimbarea începe cu pași mici și siguri.

Schimbarea atitudinii și învățarea de obiceiuri noi și sănătoase deschizi calea către Succes.

1obiceiuri

Îmi voi calcula traficul aglomerat, găsirea locului de parcare sau a mijlocului de transport în comun, vremea rea etc. Îmi voi face treaba mai liniștit dacă nu sunt stresat de întârzieri. Profesionalismul se va vedea mai întâi la locul de muncă și apoi în mediul personal.

2obiceiuri

Oricând ceva mă distrage, îmi fac obiceiul de a reveni mai atent și mai focalizat la ceea ce făceam. Pot alege să fiu 100 % concentrat cel puțin 30 de minute dintr-o oră.

3obiceiuri

Un raport CNN spune că doar 15-20% dintre joburi sunt listate, restul fiind disponibile printre cunoştințe.

Imi voi reactualiza datele de pe Linkedin si imi voi întării legăturile.

ritual

De obicei la amiaza energia mea scade. Aduc un ritual pe care să îl practic zilnic în orele după amiezii : Un ceai, esență de mentă mirositoare în cameră / birou, alerg în parc, fac streching, fac salutul Soarelui. Aducând aceste elemente, âmi voi încheia ziua la fel de energic ca dimineața.

barfa

Respectul pe care îl am pentru oameni mă îndeamnă să le spun ce am de spus doar de față cu ei. Orice altă vorbă în afara lor este pierdere de timp și nimeni nu câștigă nimic. Orice discuție bârfitoare pe care o aud, este pierderea mea de vreme.

cer-ce-am-nevoie

În orice mediu sunt știu că atunci când cer, este posibil să mi se dea. Sunt mult mai împăcat cu mine așa. Știu că nimeni nu poate să îmi ghicească gândurile și să îmi ofere ce am nevoie. În job și în viața privată sunt privilegiat dacă învăț să cer.

obiective-mari

Anual, un Obiectiv Mare mă ajută să îmi mențin clar focalizarea. Îmi fac un obicei din a face în fiecare zi un mic Obiectiv de Realizat care duce spre cel Mare.

obiective

Cele mai bune zile în care să îmi planific Obiectivele pe termen scurt, sunt cele în care sunt liber. Timpul meu liber mă ajută să văd mai clar și mai aproape ce îmi doresc. Fiecare zi o încep cu gândul spre a atinge Obiectivul pe termen scurt.

slabiciuni

Cunoscându-mi slăbiciunile, pot trece peste ele prin învățare și prin dezvoltarea propriei mele ființe.

cercuri 10

Oricât ești de deznădăjduit de un lucru care apare în viață, voi fi, stiu că dacă îmi păstrez simțul umorului și râd, chiar dacă râd și forțat, îmi voi păstra curajul și optimismul mai departe. Cu cât mai mult mă iau în serios cu atât mai mult îmi va fi mai greu în acțiunile mele.

Shopping Cart
0