Schimbarea: Obiceiurile săptămânii #2

schimbarea, obiceiurile_saptamanii
Anul 2016 aduce schimbarea! Ne dorim să facem mai mult, mai bine, să fim mai productivi și înțelepți.
Schimbarea începe cu pași mici și siguri.

Schimbarea atitudinii și învățarea de obiceiuri noi și sănătoase deschizi calea către Succes.

cercuri 11

Zilnic, tot ce îmi propun, fie că scriu o pagină, fac 10 flotări dimineatța, alerg 20 de minute în parc, citesc 10 pagini, ajut pe cineva benevol, voi măsura indeaproape. Îmi fac o listă sau un reminder pe telefon. Toate aceste mini obiective mă fac sa îmi construiesc în timp Obiective mai mari.

cercuri 12

Pe internet este cel mai usor. În Conferințe, Forumuri, întâlniri de business, oriunde pot vorbi despre etapele Obiectivelor mele, mă va face să întăresc în mine și mai mult dorința pentru ce îmi propun. Cu fiecare ocazie cu care fac acest lucru, șansele mele să îmi găsesc colaboratori sau parteneri de afacere, cresc.

cercuri 13

Orice evoluție sau dezvoltare, fie că este personală sau profesională, are nevoie de asumarea unor riscuri. Testarea limitelor mele va veni doar cand voi fi dispus să fac aceste lucruri.

cercuri-14

Pariurile cu mine însumi mă provoacă spre un angajament mai puternic și orice pas spre atingerea obiectivelor îl voi sărbători prin recompensă. Așa mă motivez și învăț să îmi setez scopuri și mai mari.

focus

Una din marile greșeli ale oamenilor este că își pun atenția în mai multe Obiective deodată. Cu cât mai mult învăț să mă concentrez pe scopul meu actual, cu atât mai mult voi putea atinge mai multe într-o perioadă determinată de timp. Scopul meu are nevoie să fie specific.

ritual_somn

Puterile mele le am și le recapăt după ce sunt bine odihnit. Somnul cel mai bun este atunci când îl programez și devine un obicei in timp. Dacă orarul meu este haotic, la fel poate fi și odihnă mea. Obiectivele mele prind viața mai repede, dacă eu sunt odihnit.

cercuri1

Zilnic, fac un ritual care mă ajută să îmi elimin gândurile de anxietate, teamă, griji de pe parcursul zilei. Metodele sunt : vorbesc cu cineva apropiat, scriu, le trec pe un post și si obligat îmi zic Totul Este Bine în viața mea.

Shopping Cart
0