Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #2

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#8 Dacă bebelușii ar putea vorbi, aș alege sa urmez sfaturile lor, nu pe ale adulților. Motivul este esența pură pe care o au aceștia. Adultul este asaltat de personalitatea și comportamentul societății. Cei mici fiind în esență puri, râd și se joacă tot timpul. Pe noi ce ne oprește, ca doar ne place…?!

#9 Amânarea nu prelungește plăcerea pentru ceea ce îți dorești. Vizualizarea nu te ajută să traiești mai intens când îl vei face, în schimb, acțiunea de orice natură te conduce și te apropie de realizarea dorințelor tale.

#10 Energia noastră e limitată, la fel și resursele. De cele mai multe ori ele ne limitează, de alte ori ne limitează gândurile și anumite obiceiuri. Conștientizarea a ceea ce ne oprește, ne poate face să renunțăm și chiar să ne urmăm dorințele, visele, obiectivele.

#11 Îngrijorarea este un proces de viitor apropiat neașteptat, iar naivitatea un instinct al esenței, prelucrat de personalitate. Geniul se simte îngrijorat pentru că experiențele lui trec barierele realității, iar naivul se simte vesel pentru că îngrijorările lui nu ajung nici macar în realitate.

#12 Până unde poți merge în prietenia pe care o oferi este semnul a ceea ce tu primești de la prietenii tăi. Subconștient transmiți prietenilor tăi ceea ce astepti tu să primești de la ei.

#13 Recunoștința este egală cu aducerea aminte a cine suntem, unde și împreuna cu cine. Fie că e familie, soare, mâncare, respirație, prieteni, toate se leagă de sentimentul nostru de a ne aduce aminte să fim recunoscători. Împlinirea apare mai ușor așa.

#14 Zig Ziglar spunea: ‘’Frica este falsa evidență, apărând reală‘’. Doamnelor și domnilor, frica omoară oameni, frica ne gâtuie, frica ne provoacă stări mentale incotrolabile, frica ne sabotează și asta pentru că frica de cele mai multe ori, este doar o iluzie.

Shopping Cart
0