Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #4

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#22 Greșelile sunt deschizatoare de experiențe noi. Fără ele am învăța mai greu. Asumarea greșelilor este necesară celor care vor eficiență și utilitate în ceea ce fac. Frica de greșeli este un obicei al minții și nu o întâmplare reală. E ca și cum mergi fără lumină noaptea în pădure și faci focul, șansele ca un urs să fie lângă tine în clipa aceea sunt aproape nule.

#23 Societatea ne împinge, încă de când suntem mici, să ținem cont de părerile celor din jur.

Ni se îndeasă atât de bine, încât ne este greu să renunțăm la acest lucru. Putem face însă un joc: de fiecare dată când auzim o părere sau judecată despre noi, prima reacție este să ridicăm colțurile gurii în SUSSS…adică un zâmbet LARGGGG. În acest fel, orice reacție am avea după, nu ar putea fi decât una pozitivă.

#24 Momentele în care poți să te concentrezi pe respirație sunt poate unele dintre cele mai utile momente din viața noastră. Însăși respirația ne ține în viață, și cu cât mai bine o învățăm și practicăm cu atât mai bine și mult vom trăi. ‘ Pranayama ‘ din yoga este arta respirației și ea este unificatorul cu o viață sănătoasă și fericită. Poti căuta și încerca.

#25 Ideile antreprenoriale din ultima decadă indică să scriem sau desenăm pe oglindă, în frunte, în mașină, la birou, lucrurile pe care le dorim sau iubim și să le vizualizăm. Însă fără să ne zică CUM. Secretul, o simplă practică : prin Iubire, orice alegi, să nu aștepți să vezi dacă iubești sau nu, ci să cauți să Iubești ce faci, dacă tu crezi că îți este util ce faci.

#26 Omul uită ce nu îi place și reține ce îi place.

Este un proces automat. Amintirile se pot redescoperi prin ancorări. Ancorarea este procesul prin care faci un gest fizic asociat cu o stare (de obicei pozitivă sau energică). In care vrei să rămâi mult timp și pe care o poți retrăi oricând după.

#27 Poți lăsa pe altcineva să le facă pentru tine atâta timp cât ai încredere și devotament pentru situație / relație. Cât timp deții tu controlul vieții tale, asigură-te că respecți și oferi încredere și devotament. Tot timpul să oferi ceea ce vrei să primești.

#28 Ne amintim vorbele lui Ghandi: Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în Lume. Așadar, orice sfat sau intenție, sunt în primul rând pentru tine și după pentru cel de lângă tine. Nu doar prin vorbe, ci prin fapte, pentru că ele tot timpul vor întrece cuvântul.

Tu ce întrebări îți pui?

Shopping Cart
0