Mintea noastră e ca Piața Matache

mintea
Imaginează-ți cum pășești în exteriorul minții tale și cum o privești din afară.
Te vei minuna când vei descoperi că este ca o piață. Plină de zgomote, mișcare și acțiune. Este ca și cum ai fi în înghesuiala și forfota specifică unei piețe. La piață, oamenii vorbesc tare, strigă și încearcă să atragă oamenii la tarabele lor. Este la fel în mintea ta. Sunt multe gânduri care vin și pleacă, încercând constant să-ți atragă atenția și să te facă să le urmezi. Gândurile îți ocupă mintea tot timpul și abia, abia poți să iei o pauză de la ele.

Mintea ta este un loc foarte ocupat și zgomotos. Aici nu ești liber nicio clipă. Atenția ta este mereu împinsă de colo-colo.

Imaginează-ți că ești în compania unor oameni care vorbesc într-una, care-ți atrag atentia fără oprire. Poți să gândești sau să planifici ceva cât timp ei vorbesc? Te obosesc foarte tare și te obligă să le acorzi întreaga ta atenție.
Același comportament îl au și gândurile tale. De aceea poți să înveți să-ți impui tăcerea asupra gândurilor tale, pentru ca mintea ta să se poată odihni. De aceea ai nevoie de pace interioara.

Ce este pacea interioara?
Este procesul de golire a minții de tot ce este inutil, de gândurile neobosite și deranjante pentru a te putea bucura de pace, calmitate și bucurie.
Pacea interioară nu reprezintă o stare pasiva, și cu siguranță nu-ți face viața plictisitoare. Dimpotrivă, te face mai conștient, mai viu și mai fericit. Este o stare de forță interioară și te ajută să-ți trăiești viața din plin.

Sa experimentezi pacea interioara este ca și cum ai pleca în vacanță.

În vacanță ești departe de casa și de probleme de zi cu zi.
În această stare poți să fugi de gândurile, grijile și temerile tale și să te bucuri din plin de fericire și de libertate. Iei o pauză de la activitea minții tale.
Ar fi minunat să ai câteva clipe de pace, într-o vacanță mentală. Ar fi și mai bine dacă ai putea să ai mai mult timp de odihnă mentală.
Relaxează-te, în timp ce mintea ta este calmă și liniștită, nu vei adormi sau deveni inconștient. În timp ce ai experiență acelei stări de pace interioară despre care vorbesc, vei ramane în continuare alert, conștient și concentrat. Te vei simți mai viu ca niciodată.

Să oferi minții tale pace interioara este ca și cum ai arunca din camera ta toate lucrurile inutile și vechiturile, având astfel spațiu și libertate mai multă. Sau golești piața de oameni (gânduri) și alegi produsele după gust, miros, formă, adica doar cele care îți plac, le dorești să te hrănești cu ele.

Am pregătit pentru tine un material detaliat despre cum se obtine pacea interioară.
Pregătește-te să downloadezi PDF-ul: Purificarea Mintii Umane -> AICI
În el vei găsi 60 de sfaturi testate și dovedite.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Shopping Cart
0