12 Afirmaţii care NU te ajută să ai Succes!

succes
Din păcate, afirmaţiile de mai jos le regăsesc în multe tipare de oameni.
Vorbele se materializează în oameni, atâta timp cât sunt repetate. Creierul va primi informaţia, iar subconştientul, neavând simţ critic, o primeşte aşa cum e spusă, iar dacă afirmația este negativă, cu siguranță nu îți va aduce succes!

Să-i dăm drumul :

12 Afirmaţii care NU te ajută sa ai Succes

1. “Nu sunt îndeajuns de bun”

Prea mulți oameni supraevaluează ceea ce nu sunt și subestimează ceea ce sunt. Ceea ce experimentezi în viață începe cu propria percepție. În aproape fiecare caz, nimic nu te oprește…nimic nu te reține decât propriile gânduri despre tine și “cum este viața”. Percepțiile tale îți creează convingerile. Convingerile îți creează comportamentul. Iar comportamentul îți determină experiența. Formula propusă de Eugen Popa: Stimul -> Reacţie = Emoție -> Comportament -> Experienţă

2. “Mi-am ratat șansa”.

Adevărul este că fiecare moment îți oferă un nou început și un nou sfârșit, un insucces și o nouă șansă de succes. Primești câte o a doua șansă în fiecare secundă. Și viitoare ta șansă se întamplă chiar ACUM. Așadar, este o alegere…Să fii pozitiv și liber sau să fii încătușat de propria ta negativitate. Să trăiești în trecut sau să fii plin de speranțe în privința prezentului.

3. “Nu am niciun motiv să zâmbesc acum”.

Există întotdeauna, dar întotdeauna ceva de care să fii mulțumit. Dacă te lupți cu asta, începe prin a fi mulțumit de toate problemele pe care Nu le ai. Scapă de nevoia de a te plânge despre viață, și petrece mai multe momente trăindu-i frumusețea. Schimbă fraza “Trebuie să” cu “am opțiunea să”. Atâtea lucruri de care ne plângem sunt lucruri pe care mulți și-ar dori să aibă șansa să le facă.

4. “Viața mea ar trebui să fie mai ușoară.”

Dacă nu ar fi fost lupta, nu ai fi avut puterea. Viața te construiește întotdeauna chiar și când pare că te-ar doborî. Indiferent de ceea ce se întamplă, tu doar dă ce-i cel mai bun din tine și din situație . Nu-ți vei savura viața dacă nu savurezi încercările prin care treci. Marile încercări fac viața interesantă, iar depășirea lor o face semnificativă.

5. “Sunt prea obosit…o s-o fac mai târziu”.

“Mai târziu” este o fațadă care nu îți garantează un succes. Renunță, implică-te sau dă tot ce ai mai bun acum. Ia o decizie. Dar nu doar sta gândindu-te prea mult la tot și făcând absolut nimic. Acțiunea exprimă priorități. Scrie-o. Lucrează asupra ei. Interesează-te în legatură cu ea. Fă-o pubilcă. Amestec-o, fă din ea un sote, orice….fă-o să se întâmple azi!

6. ”Nu am îndeajuns de mult timp”.

Cu toții avem aceleași 24 ore din zi, ceea ce înseamnă că și tu ai același timp ca oamenii de succes care muncesc din greu pe care îi invidiezi și îi admiri. Ține minte această lege universală a fericirii și de succes: lucrului cǎruia îi oferi atentie crește – concentrează-te pe ceea ce contează și renunță la ceea ce nu.

7. ”Am prea multe obligații”.

Cu toții avem obligații, dar realitatea este că unii oameni vor fi dezamăgiți indiferent de ce vei face. Așadar consultă-te prima oară cu tine. Nu ești o persoană rea dacă trebuie să dezamăgești câțiva oameni. Doar respiră. Arată-ți puțină iubire. Nu putem face totul pentru toată lumea ȋn toate situațiile. Fă ceea ce poți atunci când se aliniază cu valorile tale, și fă-o cu inima deschisă.

8. “Am nevoie de o garanție ȋnainte să mă apuc.”

Nu ai nevoie de o garanție pentru toate lucrurile din viața ta, pentru că nu așa funcționează viața. Acceptă incertitudinea! Poți să fii comod sau curajos, dar nu poți fii amândouă ȋn același timp. Amintește-ți asta! Forțează-te! Nu lăsa ca frica să-ți decidă viitorul. Unele din cele mai incredibile capitole din viața ta nu or să aibă un titlu cu care să te simți confortabil decât mult mai tarziu.

9. ”Oamenii nu mă ȋnțeleg pentru că sunt diferit.”

Atunci când suntem diferiți, uneori nu vedem zecile de oameni care ne acceptă pentru cine ce suntem; tot ceea ce observăm sunt acei puțini care nu ne acceptă. Atunci când primești feedback negativ, ține minte că nu contează câți oameni nu te ȋnțeleg, ci contează câți o fac. Ȋnvață să iei ȋn serios criticile, dar nu personal. Modul ȋn care majoritatea oamenilor se simt este din cauza lor, nu a ta. Atât de multă suferință, dezamăgire și tristețe din viețile noastre vine din a lua lucrurile personal. Ȋn majoritatea cazurile este clar mai productiv și mai sănătos să renunți la părerile bune sau proaste ale oamenilor ȋn legătură cu tine și să acționezi ghidându-te de propria intuiție și ȋnțelepciune.

10. ”Nu merit să fiu tratat mai bine.”

Ţine minte, noi setăm standardele pentru cum vrem să fim tratați. Relațiile noastre sunt reflexii ale relației pe care o avem cu noi ȋnșine.

11. “Nu este cel mai corect lucru pe care să-l fac, dar este OK dacă pot scăpa cu asta.”

Cheia este să faci ȊNTOTDEAUNA ceea ce este corect, chiar dacă nimeni nu va știi vreodată. Pentru că TU vei știi. Convengerea îţi aparţine ţie. Iar asta schimbă totul pe termen lung.

12. ”Viața mea este plictisitoare.”

Aceasta este un pic mai generală, dar dacă te-ai plictisit ȋnseamnă că n-ai privit viața ȋndeajuns de aproape. Ridică-te și deschide-ți conștiința. Fii hotărât și curios…nu aștepta ȋmpingerea inspirației sau sărutul pe frunte al societății. Fii atent la ceea ce se ȋntâmplă ȋn jurul tău și ȋn interiorul tău. Totul constă ȋn a fii atent. Te face mai dornic și este mai ușor să ȋnveți. Rămâi dornic și gata de ȋnvățare ȋntotdeauna. Pentru că atenția este vitalitate. Te conectează cu oportunitățile. Creșterea nu e niciodată plictisitoare.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Shopping Cart
0