De ce Pasiunile îți dau Cursul Vieții?

pasiune, cursul vietii
De ce Pasiunile îți dau Cursul Vieții?

Fluxul evenimentelor din viaţa noastră este dat cu un scop. Fiecare acţiune scoate ceva pozitiv din noi.
Fiecare non-acţiune determină liniştea noastră. Fiecare idee materializată îţi schimbă perspectiva viitorului.
Creativitatea are nevoie să fie o cerință esențială din fluxul acestor evenimente. Cu toții avem nevoie de câteva ore ici și colo când este posibil, să pierdem noțiunea timpului pentru că suntem atât de absorbiți în activitățile pe care le întreprindem,. Aşa e da?

E ok să spun că fiecare a experimentat cursul vieții la un moment dat în viața sa. Fie că este gătitul, scrisul, pictatul, cântatul sau desenatul. Se pare că există un fel de curs pentru aproape toată lumea.

Unii chiar se pierd în muncă. Indiferent de orice, cu toții știm (din fericire) cum este să ne pierdem șirul gândirii și să devenim atât de absorbiți în ceva încât putem pierde ore făcându-l. Doar pentru plăcerea lucrului în sine.
Lucrul trist este că mulți oameni pierd din vedere acel lucru. Cu cât avansează în viață prin mersul la serviciu, având grijă de familie și făcând tot felul de sarcini necesare pentru a trăi în lumea modernă de azi. Avem tendința să ne stresăm mai ușor. Să ne enervăm și să pierdem din vedere miracolul vieții noastre.

La un moment dat, toată lumea își dă seama că trebuie să facă o schimbare sau să recunoască că este nefericit.

Atunci intervine găsirea cursului vieții noastre.
Se merită să experimentezi cu diferite activități creative până găsești lucrul acela care te centrează. Care simţi tu ca este util, practic, pentru tine sau cei din jur.
Unele mici pasiuni pe care nu le-ai practicat de mult, poate de prin liceu, acum îţi aduc anumite nostalgii şi te reapuci de ele. Ele te fac acum să fii cu picioarele pe pământ, să ai un zămbet larg pe faţă şi să simţi aceste lucruri cum te fac întreg.

Scopul acestora este nevoia de a ne elibera de stres, pentru a ne apuca de lucruri și a funcționa fericiți în viețile noastre.

Altfel, am sări unii la alții pentru lucruri mici, nesemnificative. Micile pasiuni ne mută atenţia din exterior spre interior. Ele ne dau trăirea lăuntrică pe care fiecare doritor de libertate sufletească o vrea.

Probabil că știi care îți este cursul vieții; îți amintești probabil vremea când lucrurile erau mai ușoare pentru că aveai acea cale de ieșire. Se merită să re-explorezi acel bulevard, poate ceva se va schimba. Chiar daca nu îţi vine nicio idee, ai răbdare, stai pe o bancă si linişteşte-te privind natura. Ideile mari vin din linişte şi din comtemplarea cu natura.

Să-ți găsești cursul vieții îți poate fi benefic în nenumărate moduri și este atât de ușor cum este să te întorci la lucrul acela care a rămas întotdeauna cu tine. Ţine minte că îl poţi relua oricând.

Putem să ne deschidem mintea la noțiunea că noi cu toții am putea să ne găsim acel lucru care ne face fericiți. Nu trebuie să ne câștigăm existența pe seama lui, trebuie doar să știm că este acolo în cazul în care ne trebuie.
Sugestia mea este să cauți un pic și, dacă nu îți amintești să fi avut vreodată acel lucru care te-a făcut fericit, experimentează un pic. Du-te la un curs, cunoaşte oameni noi, pune pixul pe foaie, discută cu oameni din arii diferite de activitate, pictează sau mergi la cursuri de dans.

Toate aceste deschideri sau mici pasiuni te vor face să descoperi alt Eu al tău, pe care nu ştii că îl aveai. Acesta poate deveni mai mare decat Eu-l pe care l-ai avut până acum.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Shopping Cart
0