Am nevoie de ajutorul tău + Cadoul meu pentru tine

Tu, om drag, care lași deschiderea spre nou, spre cunoaștere, pentru ca ființa și voința să fie parte activă din viața ta, eu am să-ți împărtășesc ceva.

Ești un om norocos, pentru că în ziua în care te-ai decis să te abonezi la canalul de Youtube (cu peste 380 de video exerciții strânse din occident și din orient), sau aici pe email, ai început un nou capitol al vieții tale.

Ai ajuns într-un loc unde știi că verificarea prin practică este necesară. Altfel, stai pe loc.
Iar ca să fii un ditamai profesorul cu enormă cunoaștere în cap, și încă să te împiedici de o masă, nu merge.

Acum ce vreau de la tine:
Sub momentul când aleg să-ți scriu sau să-ți fac un video, aleg să aduc o sămânță în tine.
O sămânță pe care dacă o stropești, va crește și va produce roade. Singura condiția este să o stropești constant, ca pe orice nouă ființă sau plantă venită în viața ta. Nu o lași într-un colț și uiți de ea.

Dacă până acum această sămânță adusă în tine (pe care tu ai cautat-o) a dat roade în activitățile tale practice, în schimbare pe plan comportamental, mental, emoțional sau fizic, atunci am nevoie de experiența ta.

Am 3 modalități prin care oferi experiența ta:

[vcex_button url=”https://www.facebook.com/pg/alexandrupleseapsiholog/reviews/” title=”1. Click aici pentru a scrie o recenzie pe Facebook” style=”flat” align=”center” color=”blue” size=”large” target=”self” rel=”none”]1. Click aici pentru a scrie o recenzie pe Facebook[/vcex_button]

 

[vcex_button url=”https://g.page/r/CaZ8OmtBuNYWEAg/review” title=”2. Click aici pentru a scrie o recenzie pe Google” style=”flat” align=”center” color=”orange” size=”large” target=”self” rel=”none”]1. Click aici pentru a scrie o recenzie pe Google[/vcex_button]

 

3. Un video scurt 60-100 de secunde cu tine despre experiența pe care o ai de la mine, prin orice ai primit și practicat. Oferind acest video primești sigur și gratuit orice ebook alegi tu din Cursurile Video

De ce ai nevoie ca să oferi experiența ta?

  1. Pentru Facebook ai nevoie de cont.
  2. Pentru Google, ai nevoie de un cont de email.
  3. Dacă faci video, trimite-l prin wetransfer (mobile App sau wetransfer.com) la emailul meu contact@alexandruplesea.ro. Filmul tău va fi pe canalul meu de Youtube si dacă suntem prieteni pe Facebook, atunci pun și aici cu tag spre tine.

De ce vreau experiența ta?

  • Pentru că știu sigur că pot face mai mult pentru tine.
  • Munca mea devine utilă doar în funcție de cum înțelegi și aplici tu.
  • Practica ta poate fi și mai eficientă și utilă ție când tu mă ajuți pe mine.
  • În plus, fiecare om care va vedea se va deschide și mai mult, prin experiența oferită de tine.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0