Emoțiile – acțiuni mentale și fizice care vin din ele

Copleșirea unui moment în care ți se spune adevărul în față poată să doară dacă nu ești în dorința de a crește.
Ori o vei lua personal, ori te superi, pleci sau îl ocolești pe viitor pe cel care ți l-a spus.

Între astfel de atitudini stăm în familie, șefi, colegi, prieteni, nespunând adevărul – adică ce vedem în față după sensul și înțelegerile noastre.

Iar dacă, totuși, ne facem curajul să vorbim despre, o spunem prea dur, la nervi sau pe un ton irascibil. În aceste clipe uităm că acest adevăr e spus din prietenie, iubire sau compasiune.

Pervertesc momentul prin neatenția la emoția pe care o transmit. Chiar dacă iubesc și o spun cu iubire, emoția este trasă în jos de tonul, duritatea, grimasa sau ridicarea mâinilor, transformând un moment de iubire, într-unul penibil.

Emoțiile necontrolate și neobservate sunt drumul spre nebunie. Nu una clinică, ci una transmisibilă bipedului de lângă mine, prin imitare.

La nivel fizic, suprimarea și necontrolarea emoțiilor determină lipsa de energie creatoare. Astfel, devine opusul dorinței tale. Dacă vrei să te faci bine dintr-un motiv, emoțiile pe care nu ți le stăpânești te vor opri.

Fiecare exprimare de nervi nu te duce mai aproape de sănătate. La nivel chimic, multe sinapse (cele care fac legăturile între neuroni), își pierd potențialul și scad în producție. Așa se pierde memoria, concentrarea, echilibrul.

Luni, 9 noiembrie, ora 21.00-22.00, pe YouTube Live voi aduce dovezi despre cum se întâmplă acest proces: Emoțiile – afecțiuni fizice și mentale care vin din ele. Participarea este Gratuită 7 zile. Ulterior, videoul este disponibil doar pentru cei care sunt Membri ai canalului meu de YoTtube.

[vcex_button url=”https://youtu.be/iDb5_4WBIo0″ title=”Setează Memento de aici ” style=”flat” align=”center” color=”red” size=”large” target=”self” rel=”none”]Setează Memento de aici [/vcex_button]

Iar luni, 16 noiembrie, 21.00-22.00, voi avea o conferință cu 6 Metode de Gestionare și Echilibru Emoțional. Participarea costă 19 RON.

[vcex_button url=”alexandruplesea.ro/conferinta” title=”Link de înscriere aici” style=”flat” align=”center” color=”purple” size=”large” target=”self” rel=”none”]Link de înscriere aici[/vcex_button]

Conferința va include:

  • 6 tehnici de autocontrol
  • Atitudinea spre gestionare și control emoțional
  • Atenția spre răspuns util, nu de reacție rapidă trivială
  • Meditație la final

Conferința este limitată la 100 de oameni. Link-ul va expira când lista este plină.

În final, vei obține felul în care, oriunde ești, vei avea capacitatea să faci cum vrei tu, nu cum vor alții să fii. Vei dobândi autenticitate, prestigiu și notorietate, atât la nivel de încredere în tine, cât și felul în care te vor percepe ceilalți.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0