Am avut o seară magică!

Mare mi-a fost bucuria să pot vedea în unii din participanți o forță care sigur nu le va face doar lor bine, ci și, în mod cert, celor din jurul lor.

Această forță de căutare în interiorul lor, a adus nu doar cele 7 metode de creștere a Încrederii Sinelui lor, ci și, evident, practica de a schimba ce are fiecare nevoie în contextul lui.

Acum, pentru că mulți au cerut să îl fac disponibil, datorită faptului că nu au putut participa, am publicat în 2 locuri această conferință înregistrată în care am avut 27 de slide-uri din toate religiile și tradițiile de unde am extras.

Conferința în Magazin = unde primești acces doar la acest Webinar
Conferința în Membru Youtube Practicant = unde primești acces la toate Webinarele avute in 2019, 2020, 2021.

Conferința a avut parte de o meditația colectivă la final, de cele 7 metode de punere în folosință a puterii Sineului nostru.

Dorința mea a fost să evit, pe cât de mult am putut, să crească în oameni aceste malefice atitudini sociale, imitate fără observația individului: vanitatea, amorul propriu, înfumurarea, mândria și importanța socială.

Și pentru că am încercat să aduc, dimpotrivă, atitudinile care se nasc, prin muncă interioară de urmare a sinelui lor, prin smerenie, concentrare, vigilență, memorare și iubire, dar nu în sensul comun al cuvintelor, ci într-un sens nou, pe care îl voi aduce și în conferințele următoare.

Această seară magică de 22 februarie, de aproximativ 100 de minute, a adus  în mine înțelegerea că cei care urmăresc ideile și cercetările mele sunt pe drumul de urmare și încredere în sinele lor.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0