Conferință: 8 Practici pentru conectarea cu sinele interior

E incredibil cum oamenii sunt atrași de mii de ani de ceea ce stralucește: diamante, pietre prețioase și, mai nou, televizoare, ecrane, monitoare și telefoane.

Aceste diamante strălucitoare care mai nou sunt 4k, 8k (habar n-am ce înseamnă asta) sunt progresul clarității și al experienței în așa măsură încât să ne ofere intensitate și să vizionăm altceva din nou și mâine.

Astfel de urmăritori se numesc consumatori. Adică oameni care consumă ce alții oferă. Adică sunt dispuși să primească ce alții vând, fără să raționeze (cauză-efect) exact folosința lucrului cumpărat. Acești oameni au lipsa de conexiune cu ceea ce sufletul lor este.

Corpul are nevoie de lucruri pentru validare, iar sufletul are nevoie de a da pentru a valida alt suflet.

Pentru webinarul de luni, 19 aprilie, am strâns și am pus cele mai utilizate practici pe care le-am făcut, preluate din diferite medii de terapie și din lume, în special: Japonia, China, India și America.

Practicile vor ajuta la:

  • Dezvoltarea intuiției
  • Eliminarea obiceiurilor toxice
  • Concentrare și memorare
  • Starea meditativă în plin haos exterior care te ajuta să iei cele mai bune decizii
  • Autoobservație și autocontrol

Webinarul va dura 90 de minute. Cost participare: 29 RON.

[vcex_button url=”http://www.google.com/” title=”Înscrie-te aici!” style=”flat” align=”center” color=”red” size=”medium” target=”self” rel=”none”]Înscrie-te aici![/vcex_button]

De ce fac acest webinar:

  • pentru că oferindu-ți ție, mă ajut pe mine
  • pentru că îmi place la nebunie să exersez lucruri noi
  • pentru că am nevoie să-mi duc cercetările mai departe
  • pentru că mă conectez cu mine, conectându-mă cu tine

Cel mai practic mod de conexiune cu sinele nostru este prin autoobservație ca primă etapă. Deciziile se vor schimba în viața ta atunci când autoobservația va crește.

Nivelul de autoobservație al fiecărui om se vede cel mai repede când ceva nou i se întâmplă  sau când un om sau un grup de oameni noi sunt lângă el. Atunci mecanismele sale de comportament, automatizate deja în el, sunt mai puternice decât nivelul său de autocontrol.

Această conferință online nu este pentru cei care nu au impulsul de a căuta, a întreba și a munci. Ea este dedicată celor care sunt în pragul creșterii lor și a dorinței de a pune umărul evoluției și în alții de lângă.

O mare parte din Asia este vizitată des de europeni și americani datorită acestor 8 Practici pe care le integrez în conferință, pentru că prin acestea calmul interior, liniștea, puterea de decizie, de muncă, autenticitatea și răbdarea, cresc. Iar pentru acestea voi face și o meditație la final.

Înscrie-te aici doar dacă ai aceste trăsături!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0