Am realizat ceva ce doar unora le pot spune

Om drag ce-mi ești tu,
De mai mult timp am ajuns, prin diferite cărări de comunicare virtuală inerente secolului XXI, să parcurgem ideile, practica și felul de a fi unii, altora, prin simple videouri, emailuri, postări sau tabere.

Accelerarea evoluției este acum accesibilă oricui, nicicând nu a fost la un click distanță informația. Acum poți afla toate manualele sacre, toate datele când au fost construite lucruri, când și cum au trăit sau trăiesc alții, absolut totul poate fi găsit online.

Ce nu se poate descoperi online este deducția, punerea la un loc a mai multor informații, spre un scop mai mare.
Ce nu se poate descoperi online este tălmăcirea, punerea interiorului spre folosul manifestării exterioare.
Ce nu se poate descoperi online este evoluția, punerea tuturor lucrurilor din trecut spre folosul prezentului și viitorului.
Ce nu se poate descoperi online este voința, adică partea intrinsecă venită din deducțiile evenimentelor, tălmăcirea situațiilor (găsirea de soluții adaptate momentelor) și dorința de evoluție.

Partea bună a comunicării online este exemplul altora, prin care luăm manifestarea lor ca fiind benefică nouă. Însă ce nu știm este motivația lor de a face. Motivația este scena din spatele cortinei, adică de ce fac ceea ce vezi tu că fac.

Din cercetările și investigațiile mele, am ales, deși îmi e greu, să nu zic tot oricui, nu din teama să nu fie judecat, ci din observarea automatizată a celui care o primește, să o folosească temporar și, eventual, să o arunce și altora din dorința impulsivă de a primi validare, acceptare sau plăcere și, astfel, pierzându-se acolo, nu era pregătită să ajungă.

Din acest motiv îmi cântăresc cuvintele mai ceva ca acțiunile și caut să le așez spre folosul interiorului meu sau a celor care urmăresc investigațiile mele.

Ce pot spune doar unora am rânduit în ultimii 6 ani de practici, aici. În acest loc, în această carte:

Psihologia Succesului interior – Practici Zilnice Orientale și Occidentale

Și nu e pentru oricine, pentru că doar puține exemplare, 200, au fost scoase. Pentru cei dragi mie, ca tine, transportul l-am așezat gratuit pentru un timp limitat.

Rămâi cu bine.

Shopping Cart
0