10 Legi pentru Putere Mentală și 16 Practici pentru Creșterea Imunității

Vreau să nu stau la mâna altora.
Cum ar putea altcineva să producă mai mult bine pentru mine, decât eu însumi?

Acolo unde aș lăsa pe cineva să facă lucruri pentru binele și sănătatea mea, atunci eu ori devin leneș, ignorant sau deviez mult de la traseul meu.
În astfel de cazuri, serviciile la care apelez mă vor construi după protocoalele și procedurile lor, nu după lumea mea sacră interioară.

Nașterea lenei apare în om când toate interesele sunt devotate doar plăcerilor efemere și căutărilor continue de satisfacții și recompense instante.
Două exemple sunt:

  1. nevoia instinctivă sexuală,
  2. nevoia de a fi validat și acceptat într-un grup.

Aceste două nevoi sunt stimulii cei mai provocați într-o viață socială activă. În toate mediile unde omul se învârte, negreșit va fi provocat să urmeze cu gândul, fapta sau cuvântul, una sau ambele din aceste două nevoi.

Un astfel de om, alterat de ofertele semenilor lui, va primi la vremea lui „acel șut în fund” atât de necesar semi-trezirii lui la realitate, adică la munca pentru Împărăția, Puterea și Slava Ta Doamne, Acum și în vecii vecilor, Amin. (Matei 6:9:13).

Prin speculația că, chiar și pentru o clipă, această șansă apare în om fuzionând cu mesajele din PreaÎnalturi, el integrează șansa pentru a lucra spre binele și viitorul familiei sau comunității sale. Într-un astfel de caz, cu cât mai multe face, cu atât mai sănătos și înțelept spiritual devine.

În ultimele 2 săptămâni, luni pe 15 și 22 noiembrie 2021, am pregătit două conferințe pe care le-am rânduit în aceste 3 direcții:

  • Să gândească singur (Tudor Arghezi și Mihai Eminescu ne-au arătat că se poate),
  • Să se lipsească de serviciile oferite de alții,
  • Să înceapă să facă cu mâna, puterea și forța lui proprie.

Cele 2 conferințe în care am pregătit aceste lucruri sunt:

10 legi ale puterii mentale și psihologice – durata 120 min. preț 49 RON.

8 Exerciții practice și 8 Alimente pentru Creștere Imunitate – durata 120 min. preț 69 RON.

Datorită bucuriei trăite și utilității acestor conferințe oferite, cât și a altora asemănătoare din trecut, pe care le găsești aici, eu voi face o pauză de aproximativ 2-3 luni, retrăgându-mă, ca în fiecare an, în New York, pe timp de iarnă, pentru a pregăti vremurile ce vor veni și voi absenta cu stoicism din a mai face orice fel de Live pe Youtube sau Conferințe Online.

Ne vom vedea din februarie 2022 încolo.

Calde îmbrățișări pentru tine!

Doamne Ajută!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0