Tabăra 1-4 Septembrie 2022 – Ultimele 4 locuri

Îmi este greu să pun în cuvinte experiențele pe care cei care participă, împreună cu mine și echipa mea, le avem. Pentru că dacă aș face-o, aș influența așteptările tale și nu îmi doresc acest lucru.

În tabăra din 14-17 iulie am avut nu doar oameni remarcabili și memorabili, ci mulți din ei instruiți în diferite practici spirituale pe care le-au împărtășit nouă, tuturor.

Programul în tabără nu este pentru cei care vin la munte pentru distracție, râsete fără sens, băutură sau discuții conspiraționale.
Programul taberei este orientat pentru a lăsa impulsurile și instinctele sociale deoparte pentru aceste 4 zile și 3 nopți, cât durează tabăra.

Unora le este greu la început, însă ulterior „acel ceva” sacru din ei, „se prinde” și începe să cultive răbdarea, practica, auto-observația și cu acestea încep, încet și sigur, să se desprindă din funcționarea lor obișnuită internă, demontarea: impulsivității, automatismelor, obișnuințelor instinctuale. În locul acestora, se „fertilizează” practica și disciplina taberei.

Aici este un scurt film despre cum a fost în a treia ediției a taberei din 14-17 Iulie 2022:

Uite ce spun câțiva din participanți despre experiența lor:

Aici este programul complet al taberei, locația și posibilitatea de rezervare.

Pentru că tabăra are doar 14 participanți, asigura-te că sunt locuri disponibile la acest nr. de telefon al colegei mele Veronica: 0750 674 646. Pentru cei care vin însoțiți este o reducere de 15%.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0