Desensibilizarea, Detașarea și Îmbrățișarea Traumelor din Copilărie

Devotamentul unui adult cu privire la valorile și crezurile lui este ”derutant” de ”convingător”, mai ales la acela care a sporit numărul de repetiții în care le-a practicat, spune el, ”cu succes”.

Un astfel de om, aplaudat doar de el însuși prin valorile pe care le are și le pune în slujba celor care au nevoie de ele, se poate numi, după toate practicile sale, ”un mediu fertil pentru creșterea altora”.

Astfel, el își ia rolul de părinte, educator, profesor sau antreprenor, ca și cum ”le știe pe toate”, din simplul motiv, că la orice nouă propoziție pe care i-o spui, impulsul lui automatizat și neraționalizat, va fi repetatul ”știu” sau ”știu despre ce zici”.

Convingerea lui că ”le știe pe toate” este în sine, forma de minciună pe care o adresează entității spirituale pe care o poartă și care îl bântuie, fără să știe rolul, manifestarea și direcția ei.

Astfel de specii, care se autointitulează, ”oameni de nădejde” oferă, din toate programele și interpretărilor lor absurde, educație celor ce vin după ei, mai exact copiilor, nepoților sau vecinilor.

Aceștia formează un congres invizibil al celor ”care promovează inepții sociale” pe care noi, cei în creștere, le înghițim ca ”gălușca bunicii”, pentru că, intrinsec, dinăuntrul nostru alterat, în creștere, nu se poate face nimic nou ”sub Soare” și preluăm ce am văzut la alții.

Aceste comportamente preluate de la această specie de oameni, este ceea ce am primit ca valori și momente de viață.

Multe s-au instalat prin raport emoțional strâns cu ei și produce, în viitorul om, momente absolut nenecesare condiției desăvârșirii ființei lui, pentru bunul mers cosmic în care suntem cu toții ”angrenați”.

Azi, 17 oct., ora 21.00 – 22.30, facem un mare Webinar online doar pentru oamenii care sunt antrenați în detașarea și debarasarea de la ceea ce îi ține pe loc ca valori sau crezuri copiate și imitate.

Înscrierea la Webinar-ul ONLINE este aici: 6 Practici pentru Eliberarea Traumelor și Dramelor din Copilărie

Cost participare 38 RON.
Link de participare vei primi automat, instant după plată, în emailul tău.
Pentru întrebări suplimentare sau alte modalități de plată, poți apela cu încredere la 0750 674 646, Veronica.
Locuri Limitate.

Ce vom practica:

  • înțelegerea abuzurilor fizice, psihice sau sexuale
  • traumele legate de abandon, respingere
  • ieșirea din violența comportamentală
  • rezolvarea reacțiilor de : teamă, rușine, trădare, vină, anxietate
  • practici rapide de revenire la ce am în fața mea și ce îmi doresc să fac

Te aștept în webinar!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0