Fără ele, multe încep, puține termin

Declanșatorul principal al unei acțiuni vine din izvorul sacru al lumii interioare, mai exact din acel ”simț” sau ”percepție” a unui stimul interior, care ”mă determină” să fac un lucru în exterior, pentru a câștiga ceva în interior. Ca de exemplu, verbalizarea unui gând, pentru ca un beneficiu intern să apară .

Acest mecanism este unanim valabil la toate ființele acestui mare cosmos.
Este relația pe care orice ființă, indiferent de forma ei fizică, o are cu lumea din afară pentru a mânca și a ”se transforma” în ceva mai mult, prin hrana ingerată.

Deficitul ființei umane actuale este de departe vizibil pentru aceia care ”au ochi să vadă”, că atunci când omul își dorește ceva din afară, intenția lui cu ”potențial Divin” spre a materializa este încetinită prin ceea ce se numește ”energie care curge fără participarea reală a omului” și astfel rămâne ”cu buza umflată” față de ceea ce și-a dorit.

În acest sens, participarea lui reală pentru realizarea puterii lui de creație este una din necesitățile naturale, adică ”de a-și pune fundul la treabă” sau ”a da din aripi” cât mai ”elegant” cu putință.

Fără a decima sau trivializa valorile altora, el observă cu regret că nu are de unde învăța despre acestea. Nici ce sunt și, evident, nici unde duc.

Această lipsă de exemple este cu atât mai puternică cu cât omul va avea massmedia și social media ca instrumente de educație, uitând complet de puterea imensă pe care o experiență ”vie” o are, mai exact, când toate simțurile lui sunt implicate.

Unele din momentele reale prin care poate învăța vor fi acelea când durerea, apăsarea sau suferință îl vor ”trezi”. Atunci vor porni ”adevăratele motoare” ale existenței și misiunii lui.

El va începe cu lucrurile esențiale, adică acelea de a ”stabiliza atenția și concentrarea pentru vindecarea lui”, mai exact ”toate eforturile lui vor fi depuse într-un scop”.

Aceste sacre și rare capacități sunt disponibile latent în om, iar fără un antrenament al lor, se vor pierde ca și orice altceva învăța el de fel. Din fericire, va ajunge la o altă clipă sacră, la ceea ce el numește ”durere”, prin care își ”va aduce aminte” de ce are de făcut.

Pentru determinarea acestor capacități, voi face 3 evenimente în următoarele 3 săptămâni.
Acestea te pot pregăti pe tine să ajungi la o posibilă ”trezire” a lor.

Ce beneficii vor apărea?

  • Voi termina ce încep
  • Voi avea energie mai multă la sfârșitul, nu la începutul unui proiect
  • Voi dezvolta atenției prin exerciții
  • Voi crește concentrarea și focalizarea prin metode orientale
  • Voi determina motivața prin forța emoțională (pentru cine și de ce fac, ceea ce vreau să fac)
  • Voi stabiliza puterea concentrării (forța de cuprindere a momentului)

Aceste evenimente sunt, toate, la ora 21.00.
Poți seta remindere și te poți înscrie la ele, din timp:

Stau departe de a te convinge de ceva, pentru că, dacă nu vine natural din tine, atunci nu e timpul și nici cazul să participi ca să le crești.

Dacă totuși, apare ceva în tine, care te ajută să te ”autodetermini” spre folosirea la ceea ce ai latent în tine, atunci, în aceste evenimente, le vei antrena.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0