Am nevoie de ajutorul tău cu 4 lucruri

Predispoziția fraților și surorilor mele, cea general acceptată și cel mai des întâlnită în ultimele luni, este una particulară (datorită multor interese profesionale), mult apropiată de o lipsă de auto-vindecare și autoregenerare, așa cum orice corp o face în timpul nopții.

Guvernul, statul, tot sistemul birocratic nu câștigă nimic de pe urma refacerii tale celulare nocturne. Vorbesc mai mult despre acest proces pe 120Years.Life sau pe Youtube 120Years.Life.

Omul e profitabil atunci când e treaz și doar atunci consumă sau produce. Când doarme, corpul se vindecă. Și când se vindecă, omul nu mai cumpără așa multe inutilități și nici prea multe servicii medicale și exterioare, altfel spus, e ”serviabil” doar lui însuși și ”nu mai încarcă traista” nimănui.

Cauza mea pe această planetă este să las în urmă atributele triviale ale ființei ignorante și să muncesc ”cot la cot” cu oricine e disponibil spre ”armonia” planetei pentru echilibru cosmic.

Altfel spus, să nu trag în ”jos” ceea ce deja e în declin. Ci să cresc ca orice copac care dă semințe și însămânțează locul în care s-a născut.

Urmând cu ”toate pânzele sus” această cauză, vin și te rog 4 lucruri:

  1. Aici pe canalul de Youtube, din cele peste 800 de Video-uri despre dezvoltarea omului, dacă ai verificat orice din exercițiile sau practicile din Video-uri, lasă un Comentariu, Share sau Subscribe.
  2. Aici pe canalul de Facebook, Instagram și TikTok, propun materiale care întăresc și susțin viața sănătoasă din punct de vedere fiziologic, mental și emoțional. Mă va ajuta Feedbackul tău despre ceea ce vezi sau verifici pe canalul de Facebook și îl poți scrie pe scurt aici.
  3. Aici pe Google, din orice experiență ai avut sau ai cu mine, care ție ți-a servit în vreun fel, util ție, poți lăsa un feedback de orice natură vrei tu.
  4. Te rog spune-mi 4 subiecte/teme/întâlniri care te interesează pentru anul 2023: ce interese ai și ce ai vrea să accentuăm mai mult.

Aceste lucruri îmi vor servi pentru îmbunătățirea modului în care percep, în care lucrăm și ne dezvoltăm împreună.

Mare mulțumesc și bucurie păstrez pentru tine!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0