6 Cauze în Scurtarea duratei de viață și de ce este programată Social

Dorința mea pentru tine este să dobândești instrumentele prin care oprești ceea ce vine din afara ta, nefolositor pentru tine.

Cei care au stat și încă stau să se uite la cățeluși și pisicuțe amuzante pe internet, au deviat de mult de la fluxul natural de gândire, din cauza lipsei de focalizare și concentrare, iar pentru aceștia sensul vieții lor este, cum ar spune un om simplu de la țară, ”un biet nărod care nu știe pe ce lume trăiește”.

Scurtarea vieții o realizăm când vedem obstacolele sociale, programele sociale și învățăturile educaționale instituționale care se opresc la un moment dat din cauza nivelului scăzut de interes al oamenilor, la ceea ce poate fi numit ”educație limitată pe care o consumă cei care nu caută nimic”.

”Găluștile din media” sunt suficiente pentru ca omul să fie ”conectat la realitate” și să afle ce ”explozie s-a mai întâmplat la șantierul naval din Midia”, pentru că din, experiențele lui, aceste lucruri îi vor servi la ceva.

La o atentă măsurare internă a capacității reale a omului, aceste știri vor putea să servească unei ființe cu potențial Divin doar atunci când vor servi din punct de vedere obiectiv, nu subiectiv, deci nu din interes, ființelor umane de pe această planetă.
Aceste știri pot fi numite: Cauze, condiții și direcții ale venirii la viață pe planetă pământ, iar această emisiune poate fi repetată până când măcar un sector de oameni îl poate educa pe altul din pură dragoste.

Ei bine, scurtarea duratei de viață este cauzată ȘI de aceste 6 lucruri:

  1. Moneda de schimb sau hârtiile cu valoare, fictiv spus, ceea ce ni s-a spus că se numesc: bani. Energia omului este atât de mult influențată de dorința de a câștiga mai mult, încât nu mai rămâne energie pentru cunoașterea și drumul interior. Banii sunt in aur, nu in hârtii. Aurul e valabil oriunde, și nu doar pe planeta asta, iar hârtiile doar într-un loc și sunt influențate de inflația sau ajustările economice din țara unde te afli.
  2. Alimentele din magazine care în protocoalele de vânzare sunt necesare sa fie super curățate și nu mai rămâne nimic nutritiv în ele, controlate pentru creștere rapidă, pentru a fi mai grele pe cântar sau mai frumoase ca aspect, dar complet goale și ineficiente în compoziție. Bune pentru gust, dar nu pentru corp. Căci ce este bun pentru corp, nu suntem obișnuiți să gustăm.
  3. Expunerea constantă le rețele sau unde electromagnetice cu frecvență mare: psihotronice, psihotropice, wireless, antene, aparate recepție – emisie. Toate au influență la nivel molecular în celulele noastre. Da, sunt mici, dar în timp modifică puterea celulei și ea nu se mai divide. Întrebarea mea pentru tine: Ce ai de gând să faci în privința asta?
  4. Educația instituțională de bază. Ea include măsuri prin care omul este util și serviabil societății, și nu lui însuși. Nu se promovează deviza ”Know ThySelf” pentru că dacă omul ar ști asta, ar fi mai puțin productiv societății și mai mult util vieții sale interioare care, de fapt, este cea care contează cu adevărat.
  5. Mass Media – controlată și direcționată pentru alte interese, care oferă doar Dis-Tragere de la NOi Înșine, dar nu pentru longevitatea omului.
  6. Poluarea, Praful și Radiațiile antenelor mari – plămânii au mai puțină putere și observăm că urcăm mai greu 7 etaje când au de scos particulele de praf și poluare ingerate din orașele aglomerate. Radiațiile antenelor au putere de influență asupra psihicului uman și acest lucru se observă doar alternând între gândurile impulsive și instinctuale când stăm la oraș și liniștea, calmul și relaxarea când suntem la țară.

Pentru un bun mers al celor de lângă mine, frați și surori, pe niveluri și ierarhii diferite, dar cu același drum, am creat un mijloc de educație pentru cei care vor longevitate.

120 Years. Life este un canal de limba engleză, unde traducerile filmelor lungi este în limba română. Ar fi tradus 120 de Ani de Viață.

Misiunea mea prin acest canal este să aduc conceptele ascunse adânc, la suprafață, pentru o posibilitate de viață lungă.
În co-participare cu Divinitatea, viața omului, în funcție de sensul și munca lui în viață, poate atinge această onorabilă și serviabilă vârstă.

Un om cu o astfel de experiență, de cel puțin 110-115 ani de viață, ar putea educa și ajuta mii de oameni prin jur, pentru că suma experiențelor sale ar fi mai mare.

În acest video vedem câteva lucruri de ce scurtarea duratei de viață este și un program imitat.

Acest canal devine util doar acelora care verifică, așa că abonează-te pentru a avea ce verifica.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0