Mai sunt 67 de zile și 123 de zile până la…

Educația scoate pe oricine din mediocritate.
Am cunoscut multe ființe umane care speră din toate ”încheieturile” lor să-i ajute pe ceilalți, sub formă de slujire, servire sau slujbă, prin modul în care își împart cunoașterea acumulată. Aprecierea mea pentru ei e plină.

Aceste ființe umane au un determinism debordant și energia cu care ele fac aceste lucruri este, uneori, peste cât poate primi omul care asistă.

De exemplu, predicile din bisericile protestante sau alte secte similare, au așa ziși ”mesageri” care induc o energie colosală în participantul evenimentului sacru la care aceștia iau parte.

Această energie, din nefericire, nu este însoțită de o cunoaștere amplă despre ființa și procesele interne umane, ci doar primește, sub formă de ”curent electric”, o rază de lumină pe care nu știe să o folosească la adevărata ei capacitate.

Fiecare ființă umană are nevoie de 2 lucruri: ființa sau esența, însemnând ce este natural și organic în om, ca de exemplu vocația de a face o meserie, fără așteptări, și cunoașterea, însemnând funcționarea omului internă în relație cu și despre vocația pe care o face.

Aceste 2 procese sunt rar întâlnite funcționând împreună.

Oamenii de la țară, neavând acces decât la natură, au multă ființă.
Cei de la oraș, având acces global, la orice și oricând, au cunoaștere, fără ființă.
Pentru ca omul să fie complet e nevoie de ambele.

Cel ce speră că știe ceva, fără să fi practicat încă, e doar un visător.
Cel ce practică, și ulterior află teoria, e un câștigător.

Taberele ce urmează, acum în 2023, din 6-9 iulie și 31 aug. – 3 sept., cuprind exerciții de dezvoltare a acestor două funcții:

  • Ființa sau esența – prin exerciții de intuiție și percepție,
  • Cunoașterea – prin exerciții de autocontrol, memorie, voință și disciplină.

Taberele sunt neaccesibile pentru cei care nu au ”background” al unei practici spirituale sau disciplinare.
Dacă te numeri printre cei care au un drum și un scop stabilit și stabil în viață, uite aici programul complet al taberei și cum poți să te înscrii.

Reducerea este până la 1 mai pentru tabăra din iulie.

”Cunoaște-te pe tine însuți mai întâi” este prima condiție pe care o am pentru a lucra împreună în oricare din aceste tabere.
Locurile sunt limitate la 14 și mai sunt 6 locuri în fiecare din ele.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0