De ce mă interesează Longevitatea

Graba cititului lucrurilor de mai jos va anula orice posibilitate din acest moment, al acestei zile, de a incorpora ceea ce poate duce la ”iubirea” de viață pe care orice om ar trebui să o aibă în funcțiile sale, internalizate și desăvârșite.

Într-unul din momentele în care mai mulți oameni de lângă mine s-au oprit în lumea lor interioară să aibă gânduri inutile cumva, printr-un fel de limbaj cosmic numit ”eter împărțit în mai multe ființe”, pentru a-și determina fiecare propria ei manifestare întru gloria Celui care ne-a creat și pentru a-i mai lua din durerea pe care o are ca să ne țină pe toți laolaltă, am observat că ajung la un limbaj comun cu cei care nu ”bolborosesc” inutil cuvinte fără sens, ci, dimpotrivă, cu cei care mai știu să tacă. Mă aliniez, cu ”precizie elvețiană”, la un subtil mediu de comunicare, fără cuvinte, ”unde altceva comunică”, dar nu mintea.

După un astfel de moment, unde am zis să mărturisesc una din înțelegerile care s-au stabilizat în ultimii 6-7 ani de viață, am zis că îți voi spune și ceea ce face ca aceste clipe să fie mai presus de corpul material.

Ei bine, având în vedere că lucrurile care deschid mintea omului sunt cele care nu îi sunt date, sau chiar luate, vreau să te anunț ca viața omului, așa cum este ea azi re-scrisă pentru societate, este doar o fracție din ce este ea de fapt.

Exemplele de viață lungă sunt scoase din mainstream și nu vor fi promovate sau căutate din cauza lipsei de interes colectiv a modului cum crește viața în corp.

Longevitatea nu este pentru actul de a fi fizic bun la ceva, ci pentru a avea suficient timp spre a incorpora experiențial acele ”măsuri” necesare sufletului să unească toate funcțiile în corp și toate să servească acelui lucru imperativ necesar de a cunoaște adevărata menire a fiecărei entități aici pe pământ.

Momentele de acum compun ceea ce decidem mâine.
Ce alegem acum, va determina într-o mare măsură, dar și din cauza multor schimbări hormonale, ceea ce vom determina mâine.

Longevitatea nu este actul de a avea o viață lungă, ci de a avea timp suficient pentru ca toate lucrurile să fie așezate într-o manieră de ”permanență”, unde să nu mai fie ”nici durere, nici întristare, nici suspin, ci viață veșnică fără de sfârșit”, adică mai simplu spus, transformarea fiecărui moment din afară, în unul de experiență, înăuntru, care să servească Gloriei de fi și noi pe aici, iar pentru asta voi cinsti un adevărat pahar de vin.

Pe acest site, cât și pe acest canal de YouTube, vorbesc despre acele lucruri care pot ține acum, din punct de vedere fizic, și ulterior, din altele, viața în corp.
În ambele tabere din această vară voi aduce lucrurile practice în utilitatea acestor lucruri de mai sus. Mai sunt doar câteva locuri în ambele.

Dorința imensă a prelungirii duratei de viața va fi valorificată doar de acela care ajunge în capătul ei mai mult decât oricare altul care nu e în acest punct.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0