detox natural avem

Proces Sacru: Detoxifierea și curățarea templului interior

Bună,

În urmă cu mai mulți ani, datorită unor observații interioare, am descoperit că funcția sistemului digestiv, cu toate posibilitățile sale, devine încet și sigur, atrofiată, datorită modului în care nutriția s-a schimbat sau modificat în zilele noastre și a alegerilor alimentare făcute.

Mai exact, am văzut cum, la bărbați se umflă partea mediană a corpului, adică ceea ce se numește în popor ”burta”, iar la femei, coapsele și partea, probabil cea mai urmărită de instinctul automat al unui bărbat în curs de procreere, adică ”posteriorul sau fundul”.

Aceste părți ale omului, sunt primele care ies în evidență, datorită cantității lor de materie inertă, care depășește, să spunem, alte zone mai puțin afectate.

Aceste ”umflături” sau ”țesuturi degenerate” opresc forța vitală să se manifeste ”în toată splendoarea ei”. 

La nivel macro, se observă doar o materie inertă, care în funcție de modul în care se mișcă omul, este observată cum ”atârnă” în diferite proporții, peste alte bucăți ale corpului.

Unii, mai nefericiți, sunt atât de intoxicați, încât forma lor planetară de manifestare, trivializată de toate poftele oferite de un sistem consumerist, este de fapt o greutate și o apăsare pentru cine trebuie să aibă în grijă un ”astfel de specimen” care nu a făcut toată viața lui decât să și-o dedice acelor clipe de bucurie stomacală, prin fel și fel de chindii sau baluri la care a mers doar ca să-și onoreze ”programarea socială” și nicidecum inima spre a dărui.

Pentru astfel de indivizi, nedemni de o servitudine pentru ce au în jurul lor, și uitând complet legile bunul simț, natura însăși, cât și sistemul social, oferă șocuri, cum ar fi pandemia, furtunile, dezastrele, și alte calamități exterioare, care cumva, ”îi mai mătură pe acești egocentrici” care nu fac decât să consume și nu să creeze.

Acești ”grăsuți” ai societății, care abia trec stradă, nu ca o gazelă, ci ca un elefant dopat cu toxine, devin ei înșiși exemple de studiu pentru alții, care trebuie să facă schimbări globale pentru a-i mai opri din poftele lor obsesiv-compulsive. Astfel, le oferă atât de multă intensificare în gusturi, încât acești nefericiți, își vor da ochii peste cap, la fiecare gură dintr-un baton de ciocolată, care de fapt e îmbibat cu uleiuri care nu se pot procesa sau digera în corp, și astfel, materia lor inertă, sau țesutul gras, sau ”mort”, crește.

Mai specific, acest țesut gras, sau ceea ce se numește ”fungusul” intern al corpului, crește pe măsura fiecărei celule bolnave care efectiv ”explodează” din ea însăși, în afară atunci când primește supradoză de zaharuri sau materie ultra procesată, cum de exemplu sunt patiseriile cu ulei rafinat de palmier, care dau un miros atractiv pentru oricine.

Mai exact, celula, fiind bătută de soarta omului în care locuiește, putem spune că își devarsă ”conținutul sacru” în afara ei și astfel, se produce explozia care, în timp, formează fungusul intern, sau materia care vrea să iasă afară din corp, dar nu mai are pe unde.

Metaforic vorbind, într-un oraș, fiecare casă începe din ea însăși să-și dea toate gunoaiele afară, zilnic, secundă de secundă, și nu mai există lucrători să strângă gunoaiele să le colecteze și să le ardă.

Cu timpul, acest oraș devine un loc toxic pentru țara unde locuiește, sau trupul pe care temporar îl deținem.

Detoxifierea este un proces de curățare a tuturor gunoaielor strânse peste ani, în corp.

Acele celule denaturate sunt scoase afară prin diferite metode, de ardere, eliminare, distrugere sau transformare. 

În tabăra din 31 august – 3 septembrie 2023, de la Măgura, unde au mai rămas 5 locuri libere, voi explica și arăta substanțele și procesele acestui lucru. Sau, pentru întâlniri private, pe 120years.Life, poți vedea un plan de acțiune mai detaliat.

Până atunci, din nefericire, cu vârsta, acest fungus crește pe măsura lipsei de putere pentru organism să-l elimine în mod organic, din cauza evitării proceselor și alimentelor ajutătoare pe care un om, cu simț de răspundere și sincer cu viața lui proprie, le are de făcut natural, căutând să-și salveze viața, cât mai are timp să o facă.

Cu mult drag,

Rămâi cu bine !

Shopping Cart
0