10 Metode de Întinerire pe care le împart acum spre tine - Uite ce se întâmplă în noi

10 Metode de Întinerire pe care le împart acum spre tine – Uite ce se întâmplă în noi

Cantitatea de energie strânsă într-o celulă, este o nouă secundă adunată la viața plantei, animalului și  omului.

Energia se strânge în celulă datorită unor joncțiuni chimice numite în mediul științific real ”mișcări conform legilor”. Aici poți vedea un film scurt de 1 min la cum arată într-o ceapă, replicarea celulară. 

Așa este în toate alimentele și ființele. Se numește Mitoză și are 5 elemente: Profaza, Metafaza, Anafaza, Telofaza și CitoChineza. Acest proces durează aproximativ o oră.

În acest film de 19 sec, dar și în acest film de 15 sec, poți vedea acest proces la nivel microscopic, din 2 perspective. 

Procesul de replicare sau divizare celulară este descris de Hans Adolf Krebs, premiat Nobel pentru fiziologie în 1935, este arătat aici și pe care l-am explicat și în sesiunea 1 din Masterclass despre Întinerire și Rejuvenare.

Vreau să dezvălui 10 lucruri din acest eveniment Online pentru Rejuvenare, al cărui Youtube Live de aici, a început pe 29 Aprilie. 

  1. Degenerarea celulară se face din cauza zahărului, uleiului și alimentelor procesate și rafinate și din alte cauze pe care le vom menționa în masterclass rejuvenare.
  2. Replicarea celulară este esențială pentru prelungirea vieții. 
  3. Muzica influențează replicarea celulară, din cauza energiei create în atomi.
  4. Lucrurile cu care rezonăm ne dau energie, ele ne încarcă electric și ne stimulează secrețiile conform ”legilor naturale” ale glandelor endocrine.
  5. Dușurile reci contractă sistemul sanguin și țesuturile pentru detoxifiere naturală.
  6. Uleiurile solide (animale) și lichide (vegetale) prelungesc viața celulei.
  7. Stările pe care le avem condiționează, limitează sau construiesc viața celulară.
  8. Gândurile energizează sau limitează acțiunile fizice manifestate. Orice lucru necesar mental durează maxim 18 secunde.
  9. Relațiile pe care le avem ne pot întineri sau îmbătrâni. Schimbarea prietenilor este necesară pentru construcția celulară, datorită energiei de noutate care apare.
  10. Pielea se menține tânără, nu prin creme (care o duc la intoxicare), ci prin uleiuri care îi dau elasticitate, fluiditate și vascularitate. Ce fel de uleiuri? Vei descoperi pe în Masterclass Rejuvenare din 20 Mai, ora 21.00, partea 2.

Bătrânii ne vor confirma. Cei întineri nu pot confirma.

Prevenirea se face prin înțelepciune.

Înțelepciunea este iubirea oferită pentru ce am primit, în primul rând: Primum non Nocere (prima oară nu-ți face rău), așa cum spunea Hipocrat, iar ulterior, aprecierea și valorificarea la ceea ce am primit. Zilnic, prin nutriție, gânduri, alegeri emoționale.

Aici ai un ultim video de 35 sec, despre lichidul care ne ține viața. Cum arată el când e pur și netoxic.

Despre acesta vorbim detaliat în masterclass rejuvenare.

Cu toată forța înainte!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0