3 invitați Extraordinari la Tabăra din 15-18 August

3 invitați Extraordinari la Tabăra din 15-18 August

Experiențele sunt teorii transformate instant, în realitate. Prin ele creșterea și evoluția omului sunt accelerate. Prin cărți și filosofii au un drum mai lent.

Te rog permite-mi să-ți prezint 3 invitați speciali, care vor participa cu experiența strânsă de ei, pentru creșterea și evoluția sănătății noastre, în scopul detoxificării și întineririi la Tabără de la Măgura (Brașov):

 

Mukta Ananda 

Crescând în India, Muktananda a simțit o chemare interioară de a cunoaște Adevărul. Uimit și entuziasmat în mod natural de misterele profunde ale universului, el a contemplat sensul profund al existenței și a știut intuitiv că viața sa va fi o căutare. În adolescență, și-a petrecut o mare parte din timp citind despre puterea minții umane și natura conștiinței. De asemenea, a fost foarte inspirat de poveștile înțelepților.

La vârsta de 14 ani, și-a întâlnit primul Guru, care l-a inițiat pe calea spirituală. Acolo, la picioarele Maestrului, sufletul său a fost transformat, iar semințele pentru o călătorie de o viață au fost semănate. 

La vârsta de 19 ani, a făcut cunoștință cu Maestrul budist ale cărui învățături au fundamentat fundația puternică a valorilor corecte, a cunoștințelor corecte și a acțiunilor corecte. 

Ani mai târziu, sub grija și îndrumarea iubitoare a guru-ului său principal, s-a antrenat în studiul și practicile yoga tantrică tradițională. Acolo a primit inițieri în învățăturile yoghine ezoterice și, cu practică sârguincioasă și mult har, a atins stări înalte de conștiință spirituală. Acolo i s-a dat numele său inițiatic.

În anul 2003, Muktananda a primit binecuvântarea guru-lui pentru a răspândi înțelepciunea yoghină. De atunci, a predat pe scară largă în India, Thailanda și în întreaga lume. Mii de oameni au beneficiat enorm de pe urma iubirii, luminii, grijii și stilului său de predare lipsit de sens.

 

Florin Barbu, Terapeut în Masaj Visceral

Florin va veni special pentru noi, din Madeira, Portugalia și are la activ mii de oameni cu rezultate uimitoare.Eu însumi am verificat din zeci de surse, capacitățile sale, inclusiv la mine și membri din familie. 

 

Ce va face Florin?

Organele vitale sunt reașezate și repuse în funcție prin mâinile lui. Masajul Visceral este o competență rară care se oferă ca ”dar” sau ”har” unora, care îl vor folosi spre binele și sănătatea semenilor. Florin va face masaje, dar va fi și gazda noastră oficială în timp ce ne va destăinui din vasta sa cunoaștere și secrete adunate din întreaga lume, despre cum să fim sănătoși.

 

Dr Mihaiela Pentiuc, doctor Homeopat și abordare holistică & Trainer în Yoga Terapie 

Mihaiela este renumită pe plan internațional, în special Asia și America, construind sănătatea la mii de oameni din întreaga lume. Lucrează punctual, individual și nu aplică regulile generale, ci bazate pe necesitatea ”forței vitale” a fiecărui om.

Școlită în ramurile spirituale pe malurile Thailandei de una din cele mai puternice școli de Yoga existente, Mihaiela își menține cu stoicism modestia, fără a propaga nimic, ci doar oferind cu toată puterea experienței din mii de cazuri medicale, direcții doar celui care întreabă ce poate îmbunătăți la sănătatea ta. 

Va fi un eveniment rar, unde acești 3 terapeuți de calibru mondial, pot fi prezenți în același loc pentru tine și necesitățile tale, spirituale și fizice.

 

 

Reamintesc, lucrurile pe care le vom face în tabăra:

  • Exerciții de improvizație pentru recalibrarea legăturii între emisferele creierului
  • Exerciții de concentrare pentru conștientizarea efectelor pe termen lung
  • Peste 50 de Rețete și Alimente puse în nutriția ta
  • Acces Full Time la Substanțe Mineralizante, Săruri, Vitamine energizante
  • Acces sub supravegherea lui Alex la substanțe de curățare celulară și antiparazitare
  • Jocuri pentru antrenarea intuiției și percepției spre a lua cele mai bune decizii
  • Mese festive, sărbătoare între prieteni și momente artistice
  • Acces la peste 200 de Slide-uri cu Videouri și Rețete Științifice
  • Posibilitatea de a pune orice întrebare despre orice facem în tabără
  • Acces la o echipă pregătită, formată din doctori, psihologi și terapeuți

Programul complet, înscriere și desfășurarea taberei sunt aici:

Tabăra Întinerire și Detoxifiere 15-18 August, Măgura

CLICK AICI: Tabăra Întinerire și Detoxifiere 15-18 August, Măgura

Nu-ți face griji, e posibil să nu mai fie locuri zilele viitoare. Dar poți rezerva pentru la anul, dacă acestea se rezervă repede.

Azi mai sunt 5 locuri.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0