Am ratat aceste lucruri în 2022, uite de ce…

Știi acele momente când îți faci un plan și lucrurile te duc în altă direcție și nu apuci să-l faci?

Într-una din ultime seri ale sfârșitului de an, am stat mai mult pe ”gânduri” sau, mai exact, am analizat introspectiv ce apare în psihismul meu care funcționează ca un receptor și procesator de date invizibile pe care unii le au într-o cantitate mai mare decât alții.

Introspecția a fost următoarea:
Șansa fiecărei zile este în totalitatea acelor momente pe care le alegem.
Momentele nealese sunt utile doar prin decizia interioară de a deveni utile. Cum ar spune unul din prietenii mei ”care au ajuns la Domnul” că ”dacă nu folosești ce primești, atunci consumi resurse degeaba”.

Astfel, după această introspecție, am înțeles că lucrurile care aparent ”par să se întâmple”, devin utile prin decizia mea și neutile mie (poate utile altora) prin neatenția și indecizia mea.

Ei bine, în 2022 am observat, printre multe lucruri pe care le am de ”reparat” la mine, precum mecanicul în service-ul său în care repară mașina altuia, așa mă simt și eu, încercând să repar ”mașina” primită pe care o folosesc temporar, care are misiunea să ajute ”acel ceva” să ajungă unde trebuie.

Printre aceste lucruri de reparat, am observat cât de greu este să schimbi ceva ce ”s-a instalat” prin repetiția momentelor.
Uneori devine ușor de schimbat când suferința apare, alteori când te împinge cineva superior de la spate, alteori necesitatea. Rar vine din voință proprie și nu e doar meritul tău.

În 2022 nu am reușit să fac tot ce mi-am propus. Motivul a fost să pun calitate pe moment în timp ce făceam, și nu cantitate doar de ”dragul de a avea un rezultat”.

Ei bine, am pierdut cantitatea de munca și efectele ei, dar am câștigat calitatea, prin răbdarea, intensitatea, plăcerea și bucuria de a o face. Astfel, călătoria a devenit destinația.

Am câștigat mai mult decât în orice alt an, pentru că această calitate investită a adus alte consecințe, mai utile și benefice decât rezultatul unor ”hârtii cu valoare” care se numesc monedă de schimb produse și servicii sau, mai exact, fictiv spus: ”bani”.

Această șansă vreau să o împart, și am pus aici, în cele aproximativ 14 webinarii pe care le-am făcut, doza necesară de a deveni calitativ cu momentul. Toate aceste webinarii sunt separat aici sau cumulate toate din ultimii 3 ani aici.

Oamenii care opresc calitatea pentru a urmări cantitatea devin sclavii rezultatelor. Cei care opresc cantitatea, dar produc, în moment, calitatea, devin stăpânii rezultatelor.
Tu în care direcție vrei să mergi?
Aștept răspunsul tău!

Îți Mulțumesc!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0