Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.
Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?
#1 Răspunsul este în felul cum ALEGI să te simți.
Alegerea o faci pe măsura dorințelor tale.
Alegerea o faci pentru spirit, corp, minte.
Autosugestia repetată zilnic: sunt cu 10 ani mai tânăr, induce întinerirea spirit-corp-minte.
#2 Orice învingător din orice domeniu, de câte ori nu ar reuși, el tot timpul va incerca în mai multe feluri. El tot timpul se va ridica și va trudi pana va reuși. Chiar dacă de 100 de ori va cădea, tot se va ridica, și până la urmă va reuși. Această regulă a minții produce oameni ai victoriei.
#3 Prioritățile ne conduc existența. Când te trezești dimineața devreme ai două opțiuni: ori te uiți la alarmă, o oprești și te întorci la visele tale despe ce îți doresti, ori te uiți la alarmă, zdrobești butonul ceasului, sari din pat și te duci să-ți realizezi visele.
#4 Tăcerea și acțiunea sunt mai convingătoare, mai eficiente și mai ușor de atins decât zgomotul și acțiunea. Uneori, când spui, pierzi, când asculți, sau te asculți, câștigi.
#5 De cele mai multe ori facem lucrurile în care credem spre atingerea scopurilor sau obiectivelor mici sau mari. De puține ori abordăm mai multe cărări pentru a le atinge. Iar de ce cele mai puține ori urmăm o cale mai puțin convențională. Căutarea de soluții din arii diverse este o setare a minții care ajută la atingerea obiectivului mai rapid.
#6 Orice non-acțune te îndepărtează de obiective. Ieși în față, adu curaj, cunoaște oameni, vorbește despre ce vrei, călătorește, învață și dezvoltă-te. 7 zile din 7, fără vacanțe și zile libere, acționează constant și continuu către dezvoltarea ta și obiectivele tale.
#7 Lucrurile făcute bine țin de îndemânare, abilități și job. Ele aparțin celor care fac parte din grupări, corporații, triburi mari. Lucrurile bune țin de un scop mai mare decat om însuși, le fac cei care conduc, care au curaj să își asume chiar dacă vor greși.