Ce, cum și cine cauzează Îngrășarea & Cum Slăbim Sănătos în 2024

10 Lucruri toxice cu care ne hrănim și care ne îngrașă rapid

Ai observat  cât de multe sunt substanțele care au apărut pe piață, și care potențează gusturile hranei?

Așa cum ai auzit de monoglumatatul de sodiu sau de bromatul de potasiu, care sunt substanțe anorganice și artificiale consistent adăugate în cam tot ce este procesat din comerț, mai ales în produsele asiatice și foarte gustoase, nu doar din cauza faptului ca sunt cancerigeni te previn, ci din cauza faptului ca e greu să nu-i ingerezi când omul alege din magazin produse mai ales cu durata de expirare mare, ca paste chinezești, chipsuri, conserve, biscuiți, măsline, dulciuri cam de orice fel, etc.

Vei descoperi mai multe în acest Masterclass Online, despre Slăbit, din 19 și 26 Fbr, ora 21.00 pe care îl găsești aici:

Înscriere și Beneficii Masterclass

Dar nu vreau să te sperii. Îmi cer iertare. Știu că îți faci bine temele față de ceea ce consumi și sper să ai toate instrumentele să nu te abați de la drumul sănătății tale.

Doresc să împărășesc cu tine 10 alimente și procese care denaturează miliarde de celule din corp:

  1. Uleiul rafinat – orice fel de ulei procesat și rafinat, este lipsit de esențialii acizi grași
  2. Dulciurile comerciale – datorită aromelor artificiale adăugate și surplusului de zahăr
  3. Graba pe care o avem când mâncăm – datorită lipsei de legătură, minte – stomac
  4. Produse anorganice – chimicale adăugate în hrană (fertilizatori, azot, pesticide)
  5. Metale grele ingerate – găsite în pământul din zonele industriale poluante
  6. Procesele de ardere termică a hranei – prea rapid se gătește și uleiurile din legume / carne, se ard
  7. Prea multe cereale tratate cu ulei rafinat: covrigi, patiserie, pâine de comerț
  8. Zahărul adăugat pentru conservare și gust din 98 % din toate produsele comerciale
  9. Produse fast food în toate formele lor, din cauza modului de conservare & pregătire
  10. Lipsa de cunoaștere pentru procesele de curățare organice (usturoi, ceapă, oțet, bicarbonat, pelin, tătăneasă, etc)

Din cauza acestora, dar și a unora pe care le voi spune în Masterclass-ul de Luni 19 și 26 Fbr, de la ora 21.00, online pe zoom la care te poți înscrie pentru 97 Ron *dând click aici*.

Acest eveniment este necesar pentru aceia care vor să verifice, și nu să creadă ”gogoșile” vândute de media sau de cei care copie teoria unul de la altul.
Pentru viitorul păstrării în viață a celulelor tale, compuse din alte forme de viață mai mici, subcelulare, atunci e logic și de bun simț să avem grijă de ele, nu doar prin evitarea lucrurilor toxice, cât și prin procesele de curățare pentru refacerea energiei lor interne.

Te aștept în Masterclass!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0