Nu înțeleg pe deplin cum de s-a ajuns la așa ceva..

Nu înțeleg pe deplin cum de s-a ajuns la așa ceva

Cândva, în timpuri antice, omul fiind legat de glie și de rânduirea cu treburile gospodărești, viața interioară a lui era cât de cât așezată între ciclurile naturii.
Multe au fost poveștile născocite din surse artificiale, că oamenii mureau pe capete de infecții, gripe sau microbi.

Printr-o logică de bun simț, omul, ca și animalul, se adaptează, prin diverse procese interioare, cum este și microbiomul, mediului în care trăiește și nimic din acest mediu nu îl poate ucide, ci doar învăța ce îi este bun și ce nu. Regnul animal ne este cel mai bun exemplu.

Omul trăia în peșteri, deșert, păduri, frig, cald, condiții vitrege, iar corpul lui, din a cărui ADN avem și noi azi, era cum se spune ”uns cu toate alifiile” sau ”călit până-n sânge” pentru a izbuti să supraviețuiască. Așa se creea capacitatea, în acele vremuri, a unui astfel de corp, să creeze antigen (anticorpi specializați) pentru fiecare microb care venea din afară.

Astfel, sistemul lor imunitar era antrenat constant și pregătit cu celule ”străjeri” care se ”auto-pregăteau” în timpul creării lor. Așa este azi și la un copil din zilele noastre.

Dar pe parcurs, omul contemporan, pierde aceste calități de a forma, din ”forțele sale proprii” acele celule antigen, care găsesc microbii invadatori și îi distrug.

Datorită unui mediu steril, azi omul nu mai are acces decât la praf, gudron, zgomote perturbatoare constant, poluare, frecvente electromagnetice și smog, și neavând contact cu pământul, consumând ”din toate încheieturile” doar ce îi vinde un comerciant, și-a pierdut acea capacitate de absorbție a ceea ce este organic de primit de sacrul său corp, unde sălășuiește temporar pentru propria educație, așa-zisa ”licărire a Nemărginii Sale” sau sufletul.

Funcțiile interioare ale omului azi sunt influențate de ”regulile” lumii în care trăim, prin care de exemplu, omul nupoate rămâne ”neînțepat” pentru a funcționa în societate. Tocmai această malformație fizică, începe să-și facă efectul în cca 10-50 de ani, în funcție de ”receptori”, timp în care omul se vede pe el însuși ”semi-mutilat” față de cum se știa în adolescență.

El este ”programat” să vadă că e doar trecerea timpului, sau greșelile alimentare făcute de el, și nu ajunge cu realizarea tuturor proceselor pe care ”cei mai apropiați lui” le-au făcut în detrimentul său, în copilărie.

Percepțiile, intuiția, voința, cât și alte Divine capacități încep a fi atrofiate și ființa umană este profund cuprinsă de ceea ce se numește ”auto-tranchilizare” sau ”așa stau lucrurile în viața mea” și nu se gândește nicio clipă că poate schimba cu adevărat ceva.

Luni 26 Fbr, ora 21.00, va fi o a doua sesiune a acestui masterclass: ”Ce, cum și cine cauzează Îngrășarea & Cum Slăbim Sănătos în 2024” unde vom intra mai mult în acest subiect demn de a fi cunoscut de către cei care îl înțeleg, poate și tu.

Înscriere și Beneficii Masterclass

Înscriindu-te în perioada 22 -26 Fbr, vei putea primi și înregistrarea primei sesiuni , a acestui Masterclass despre slăbit și cum se poate curăța corpul de aceste nefolositoare lucruri interne. Vei primi mai multe informații pe email.

Vino în Masterclass doar dacă ai atenția dezvoltată să susții timp de 90 min, prin concentrare, tot ce vei descoperi, pentru aplicare ulterioară: videouri științifice, rețete, mindset și substanțe pentru slăbit.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0