Schema spirituală la ceea ce numim Sărbători de Iarnă

Din timpuri străvechi omul a căutat prin felurite moduri legătura cu Divinitatea: prin ofrande, rugăciuni, mantre, dansuri sacre, practici spirituale și lista poate continua.

Rutina, contextul și obișnuința omului sunt cele care îl îndepărtează de practica constantă a acestora.
Iar pentru că omul stă de multe ori interesat, fascinat și absorbit de ele, atunci re-legătura, re-conectarea (etimologia latinescului religia) vine după purtarea propagată a conduitei religioase: duminica, de Paște și de Crăciun, plus alți sfinți mai mult sau mai puțin adăugați la concediu.

Aceste „sărbători” au 2 feluri de a fi tratate: fie prin aspectul social propagat, fie prin cel spiritual trăit de către cei „inițiați” în tainele acestor „sărbători”.

Celor „inițiați” li se arată, după puterea fiecăruia, ce sens, direcție și practică au aceste „sărbători”, iar una din acestea este: nașterea lui Iisus fiind semn de schimbare din haos, în ordine și efort interior.

Celor din societate, cărora doar beculețele de Crăciun li se aprind în casă sau în pom, căci cu toate forțele lor de a cumpăra complet neobosiți cadouri, nu primesc decât satisfacția efemeră a unei hălci de carne și a unui vin cultivat de vreunul din vecini, nefiind vreo clipă pricepuți să afle schimbarea și efortul pe care urmează să le facă pentru propriile lor posibilități de re-legătura cu Divinitatea.

Felul în care „sărbătorile” sunt propagate nu aduce profit decât celor care rânduiesc imaginea lor: comercianții, adică toți aceia care te invită să cumperi vreun brăduț și o ghirlandă care strălucește fix ca steaua de la Bethleem, fără ca vreunul să-și pună întrebarea că acea stea simbolică era de fapt conjuncția planetelor Jupiter și Saturn, formând un cerc luminos pe cer o dată la 4-500 de ani.

Urmăritor de schimbări profitabile pentru viitorul tău, observă ce se întâmplă cu tine la nivel interior în preajma acestor zile.
Poți cerceta și tu că la nivel planetar, traiectoriile pe care se mișcă acestea pe orbită, se schimbă cu jumătate de grad, și ființa umană, rodul influențelor planetare, este influențată de acestea.

Crăciunul, ca simbol al nașterii lui Iisus, a fost introdus Creștinilor abia în secolul IV, sub domnia lui Constantin cel Mare, pentru a înlocui o sărbătoare păgână celebrată pe acea dată.

În sfârșit, zilele de „sărbători” sunt oportunitate de a profita de schimbările influenței planetelor din aceste zile și omul devine capabil de o nouă viziune sau dorință, după bunul său mers sau al Naturii în care ne aflăm.

Pentru că vreau să pun umărul la această schimbare planetară, am un cadou COSMIC pentru tine: 50% reducere cu cod voucher discount AP50 pentru următoarele:

  1. Cursurile video
  2. Cursurile în format Mp3 audio
  3. Cursurile Ebook
  4. Pachetul de membru (cu acces full la toate cursurile)
  5. Conferințele Online

Oferta de 50% Discount este valabilă până pe 24 decembrie 2020.

Așadar aceste „sărbători” sunt prilej de organizare a minții, a inimii, a trupului și a sufletului tău, după măsura și putința eforturilor pe care le faci spre acumularea de virtuți Divine: credința, speranța și Iubirea să fie cu tine.

Să-ți fie de bine!

Shopping Cart
0