Ceva minunat se va întâmpla cu tine!

Am păstrat, din ceea ce am cercetat și investigat din Orient și Occident, cele mai utile practici pentru obținerea de calm mental, concentrare, disciplină, voință, memorare și autocontrol, pentru a le dezvolta față în față.

Iaca să vezi cum m-am hotărât!

Deși ne-am cunoscut virtual, pe YouTube, TV sau alte locuri media, acum avem o posibilitate să practicăm împreună lucrurile pe care nu le-am împărțit în mediul virtual dintr-un motiv evident: lucrurile bune vin doar prin experiență directă.

Marea mea bucurie este să te anunț că în octombrie 2021 organizez o tabără de toamnă, între 7-10 octombrie, 3 nopți și 4 zile, undeva într-un loc magic la munte, mai exact la Măgura, lângă munții Piatra Craiului.

Legat de tabăra din iulie 2021, datorită faptului că vreau să funcționeze în tine liberul arbitru, prin a nu-ți dovedi ție ce au făcut, primit sau experimentat cei care au participat și pentru că nu doresc să te influențez și nici să te conving de ceva, mă exprim mai mult decât fericit de rezultatul ei și al celor prezenți în ea.

Vor fi multe lucruri noi, aparent dificile, dar utile viitorului și prezentului nostru:

Accesul la telefoanele mobile sau laptopuri va fi doar 30 de minute pe ceas, la o oră programată, pe zi. În rest, exerciții si antrenament pentru succesul interior și exterior al tău.

Tabăra se numește: Psihologia Succesului – 8 Practici.

Cele 8 Practici le vei descoperi curând. Totuși, pentru logistica de care am nevoie și pentru că vreau să țin puțini oameni aproape, numărul maxim de participanți este de 14.

Tabăra va avea totul inclus:

  1. 12 mese festive: all inclusiv (gătită de mine și echipa mea).
  2. cazarea 3 nopți, în regim double (vei împărți camera cu altcineva, dacă vii singur). Pentru cupluri este rezervată cameră separată.
  3. acces ulterior taberei la toate prezentările și exercițiile prezentate

Cu ce vei pleca acasă de la această tabără:

  1. Practici pentru antrenamentul concentrării și focalizării.
  2. Controlul gândurilor, mișcărilor și emoțiilor.
  3. Exerciții pentru menținerea voinței și a disciplinei.
  4. Metode alternative de vindecare și sănătate (hipnoza, NLP, Metoda Silva).

Vom avea zilnic prezentări, exerciții și metode practice de dezvoltare a acestor lucruri, de la 7 dimineața până la 21.30 seara.

Posibilitatea de participare este după cea mai simplă regulă, numărul fiind de maximum 14 participanți, primul venit, primul înregistrat.

Doar că, datorită cererii mari din iulie 2021, o parte care nu au mai avut loc, vor veni în tabăra aceasta din octombrie, iar locurile rămase disponibile acum sunt doar 5.

Pe e-mail la contact@alexandruplesea.ro sau confirmare la colega mea, Veronica, 0750 674 646, îți poți exprima dorința să participi la această unică tabără pe care o fac în 2021.

Detaliile de organizare, orar, prețuri vei primi ulterior.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0